GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon
cart-icon

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos DressLab.dk

Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer mv. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Aftaler kan kun indgås via hjemmesiden. www.dresslab.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat i emails, breve eller fax.

Du handler med firmaet:

Dresslab I/S

Christian 8.s vej 6A, st. mf.

DK 8600 Silkeborg

CVR: 39 76 63 53

Priser

Alle priser på www.dresslab.dk er i DKK og inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

Rabatkupon

Benytter du en rabatkupon skal du være obs på, du ikke kan kombinere forskellige rabatkuponer.

Køber du en kampagne-vare, fx. en 2-pak, så er det vigtigt, du er opmærksom på, at beholder du en af dem, betaler du fuld pris for varen, du beholder.

Gratis gave

Når du handler på vores webshop og modtager en gratis gave med din ordre, gælder følgende betingelser for returnering:

  1. Fuld retur: Hvis du ønsker at returnere hele din ordre og har modtaget en gratis gave som del af denne, skal gaven returneres sammen med de øvrige varer. Hvis gaven ikke returneres, vil værdien af gaven blive fratrukket fra det beløb, du får refunderet.

  2. Delvis retur: Hvis du vælger at returnere dele af din ordre, således at ordrens samlede beløb falder under beløbsgrænsen for modtagelse af den gratis gave (499 kr.), skal gaven ligeledes returneres. Hvis gaven ikke returneres, vil værdien heraf blive fratrukket fra dit returbeløb.

Leveringstid

Normalt skal du påregne 1-3 dages levering (gælder på hverdage) I ferietid (juli/jul) samt i udsalgsperioder, og i jubilæumsperioder kan der forekomme lidt længere leveringstid. Vi stræber dog i disse perioder efter at levere inden for max 4 hverdage.

Returnering

Du har altid 14 dages returret fra den dag pakken var disponibel i din pakkeshop. Ønsker du at returnere en vare, skal du indenfor 14 dage efter dette tidspunkt returnere varen i ubrugt og intakt stand.

Sender du din ordre tilbage efter returfristen på 14 dage er overskredet, kan vi ikke behandle din retur som modtaget rettidigt, og du skal derfor betale for at få sendt varen retur til dig igen, alternativt afhente den gratis i vores butik i Silkeborg.

Det er nemt at returnere til DressLab.

En returlabel er vedlagt i din pakke. Benytter du dig af denne fratrækker vi 39,- fra dit returbeløb. Ønsker du at ombytte en vare (du kan bytte gratis til anden størrelse, så koster returlabellen naturligvis ingenting at benytte. Gratis ombytning gælder IKKE ved specialkampagner som Black Friday, fødselsdag samt jubilæumstilbud og ikke udenlandske ordrer.

Du skal returnere varen, som da du modtog den; i samme originale emballage og med alle mærker på varen. Det sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

Du kan ikke returnere brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand, som ved leveringen.

Hvis vi modtager en vare retur, hvor mærker er taget af og/eller varen har været i brug kan vi ikke sælge den igen og varen har således ingen værdi. Det betyder, at du ikke får beløbet for varen retur.

Når du gør brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til Dresslab. Alle varer der returneres til DressLab skal være forsvarligt indpakket. Alle pakker skal leveres på vores adresse i Silkeborg.

Hvis du fortryder dit køb og returnerer varen som da du modtog den, får du selvfølgelig beløbet for varen tilbage.

Tilbagebetaling sker til det til det samme kort, som blev anvendt ved købet af varen.

Når du returnerer en vare til Dresslab behandler vi din retur hurtigst muligt. Du kan forvente penge retur indenfor 7 hverdage (det afhænger af hvilken bank, du har). I ferieperioder og udsalgsperioder kan der gå lidt længere tid med din refundering.

Vær særligt opmærksom på, at der ved særlige kampagnetilbud med betingelser for rabatter på f.eks. specifikke ordresummer eller unikke produktkombinationer, skal ske en returnering af den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets/kampagneprodukternes oprindelige værdi fratrækkes den endelige refundering.

I din pakke finder du en returlabel. Den koster 39,- at benytte, og de bliver fratrukket dit returbeløb når vi behandler din returpakke.

Du skal udfylde retursedlen, der også er vedlagt i din pakke. 

Vælger du IKKE at afhente din ordre i pakkeshoppen  bliver du beregnet for både fragt og returfragt - dvs. 2 x 39,-. Beløbet bliver fratrukket din ordre når vi behandler din retur. 

Betalingsformer

Dresslab modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Maestro, Visa og American Express. Bemærk, at beløbet først vil blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra Dresslab.

Gratis ombytning

Du kan få gratis ombytning til anden størrelse (ikke anden farve). Følg instruktion på din vedlagte ordreseddel, der ligger i din pakke. 

Gratis ombytning gælder IKKE jubilæumsvarer, specielle kampagnevarer eller Black Friday varer og ordrer udenfor Danmark.

Der er ikke gratis ombytning på facebook live ordrer.

Sikkerhed ved elektronisk betaling

Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Dresslab får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets.

Klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Dresslab kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http:/ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mailadresse info@www.dresslab.dk