GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Woden

WODEN

WODEN er et dansk skobrand, som tager afsæt i den klassiske og tidløse skandinaviske designtradition. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige super lækre damesandaler, sneakers og støvler fra WODEN, så dine fødder bliver klar til at gå alle sæsoner i møde på en stilfuld og ikke mindst en behagelig måde.

Sko til kvinder med flot design og god komfort

Danske WODEN designer sandaler, sneakers og gummistøvler til den stilbevidste kvinde, som aldrig går på kompromis med sine fødders sundhed eller sin personlige stil. Med en række bæredygtige tiltag formår WODEN at produceres sko til damer med god samvittighed samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken stil eller komfort. Med en sko fra WODEN er du altid sikker på at komforten er i top, og at du hver sæson imøde med en uovertruffen stil og et trendy design, som passer til den moderne -og kvalitetsbevidste kvinde.

Sandaler til kvinder fra WODEN

Du kan her på siden finde et stort udvalg af damesandaler, som vil passe til alle sommerens mange lækre outfits og forskellige begivenheder store som små. Damesandalerne fra WODEN kombinerer det praktiske med det stilfulde, og giver dig fodtøj som du kan bære igennem hele sommeren. Sandalerne fra WODEN laves kun i den bedste kvalitet, og der bruges materialer som læder og ruskind, som er kendte for deres smidige og slidstærke egenskaber.

Til sandalerne fra WODEN vælges læder og ruskind som materiale, da disse kan tilpasse sig fodens form, hvilket betyder, at du får et par sandaler, som er super behagelige at have på samtidig med, at de er nemme at bevæge sig i. Derudover har kalveskindslæder og kalveruskind også den fantastiske egenskab, at det lader fødderne ånde, og derved skaber et sundt miljø for dine fødder på de varme dage. Ydersålen på en damesandal fra WODEN er lavet i naturgummi, som er blandet med minimum 10% genbrugsgummi og almindelig gummi. Kombinationen af disse giver dig en meget fleksibel og yderst holdbar bund på dine sandaler.

Sneakers til damer fra WODEN

WODENs kvalitets -og trendbevidste designere kreerer hele tiden stilfulde og behagelige damesneakers, så du altid har noget at tage på, uanset anledning og stil. Brandets sneakers kombinerer det stilfulde skandinaviske design med en praktisk funktionalitet i alle sine sneakersmodeller. Hos WODEN finder du sneakers til damer, som både er super enkle i deres design, men også sneakers, hvor der er skruet op for en masse fede detaljer, som vil sætte prikken over i’et ved ethvert outfit.

Alle sneakers til damer fra brandet har en super behagelig ydersål af kork, som i sig selv er naturligt stødabsorberende. Derudover medvirker sålen i kork også til et godt klima nede i skoen, og så er den med til at give dig en maksimal komfort og støtte igennem hele dagen. Udover ydersålen i kork har WODEN også udviklet en Natural Soft mellemsål, som er lavet af super blødt polyuretan. Sålen består af en fast kant og en blød pude i midten, hvilket giver dig den bedste og mest optimale støtte, pasform og ikke mindst komfort.

WODEN gummistøvler til damer

Det skandinaviske vejr er lunefuldt, og vi ved aldrig hvornår den næste regnbyge vil overraske os. Derfor har vi hos DressLab samlet et udvalg af super stilfulde gummistøvler, som passer til ethvert outfit. Med et par gummistøvler til damer fra WODEN holdes dine fødder tørre samtidig med, at du ser stilfuld og moderigtig ud. Fra WODEN kan du både finde gummistøvler med et højt skaft og gummistøvler med et lavt skaft. Når du går på opdagelse i de mange fine gummistøvler til kvinder fra WODEN, er du altid sikker på at kunne finde gummistøvler, som følger tidens trends med spændende mønstre og flotte strukturer.

Bagom WODEN

Det danske brand WODEN ligger deres fokus på den skandinaviske designtradition, naturlige og gode materiale i en høj kvalitet og ikke mindst at give dig en stor værdi for pengene, og især tre ting er WODENs hovedfokus, når det kommer til deres kompromisløse design. Mode, anatomi og funktionalitet. Disse tre fokuspunkter giver dig en damesko, som du kan have på hele dagen, uden at skulle gå på kompromis med hverken stil, kvalitet eller komfort.

WODEN blev grundlagt tilbage i 2013 af skomager Carsten Holm, som i led med sit erhverv har et stort kendskab til skobranchen, og hvad der forventes af en sko, lige meget om det er en sandal, sneaker eller støvler. Carsten Holm og resten af holdet bag WOODEN kombinere på bedste vis naturlige materialer med en stolt design tradition og skaber sæson efter sæson fantastiske sko til overkommelige priser.

Køb dine sko fra WODEN hos DressLab

Vil du gerne gå forår, sommer, efterår og vinter stilsikkert i møde, med de nyeste trends indenfor skomode, så køb dine sneakers, sandaler eller gummistøvler fra WODEN hos os i dag.

Hos DressLab får du altid gratis fragt ved køb over 399 kr. samt en hurtig levering. Kan du ikke få nok af god stil og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag.