GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Shoe the Bear

Shoe The Bear

Shoe The Bear forener på bedste vis både det legene med det elegante, når det kommer til deres skandinaviske skodesign. I vores store udvalg af sko fra brandet kan du blandt andet finde super fine sandaler til sommerens mange arrangementer, støvler, som vil holde dine fødder lune igennem efterår og vinter og loafers, som hører til i enhver fashionistas skoskab.

Trendy og behagelig sko til den kvalitetsbevidste kvinde

Shoe The Bear, som blev grundlagt i 2007, og som nu ejes af et andet danske skobrand WODEN, er med til at sætte standarden for, hvad god kvalitet vil sige, når det kommer til design af modesko til kvinder. Derudover gennemgår de også en transformation for at sikre en mere bæredygtig produktion af sko.

Brandet har en klar vision om skabe skodesigns, som både inspirere og overrasker og designs, som har hver enkel, lille detalje for øje, når det kommer til komfort og kvalitet. Brandet skaber sæson efter sæson helt fantastiske sko, med udgangspunkt i det urbane miljø, som stadig vinder større og større indpas i de kvindelige garderober.

Der er i deres designs sans for helt unikke detaljer, som vil være med til at løfte ethvert outfit. Lige meget om du skal en tur på legepladsen med børnene, på café med veninderne eller til et af sommeren mange festlige arrangementer. Shoe The Bear er ikke kun at finde her i Danmark, deres skønne designs kan nemlig findes hos prestigefyldte forhandlere lige fra Nordamerika til Japan.

Alle damesko fra dette brand er lavet af erfarne skomagere, som sætter en ære i godt håndværk. De hæle og såle som du finder på de forskellige styles, er matchet således, at du får en sko, som er tilpasset til perfektion, og som giver dig en god støtte og en stødabsorberende gå-oplevelse igennem hele dagen, lige meget hvad du laver. Når det kommer til design og komfort, springer Shoe The Bear aldrig over, hvor gæret er lavest.

Bæredygtige sko fra Shoe The Bear

Efter at Shoe The Bear er blevet overtaget af WODEN, er der kommet et endnu større fokus på en bæredygtig skoproduktion. Et af de vigtige tiltag, som er taget, er at det læder, som bruges til skoene kommer fra certificerede og miljømæssige ansvarlige læderproducenter. Derudover bliver der også anvendt mere og mere genbrugt materiale til de forskellige styles, hvilket har en stor betydning for det samlede CO2-udslip ved produktionen.

Sandaler til sommeren

Selvfølgelig skal et par sandaler være behagelige at gå i, men det gør bestemt ikke noget, hvis de også er stilfulde på samme tid. Hos DressLab kan du finde et stort udvalg af flade sandaler og sandaler med hæl, som uden tvivl vil være en god tilføjelse til din sommergarderobe.

Flade sandaler

Et par flade sandaler er et absolut must til den danske sommer. Shoe The Bear forener i deres flade sandaler til kvinder både komfort og tidens trends, og skaber sæson efter sæson moderigtige sandaler til den stil -og kvalitetsbevidste kvinder. Et par flade sandaler, de kan bruges til ethvert look og brandets brug af blandt andet læder, er med til at tilføje det sidste touch af elegance.

Sandaler med hæl

Hos DressLab mener vi, at et par sandaler med hæl bør indgå i enhver kvindes skoskab og sommergarderobe. De forskellige styles som du kan finde hos os, vil tilføje det sidste touch af finesse til dit sommeroutfit. Match eksempelvis dine sandaler med hæl med et par luftige bukser og en let bluse til de sene og lune sommeraftener, eller tag dem på til en lang og livlig sommerkjole.

Loafers til kvinder

Et par loafers er en super klassisk sko, som med deres klassiske elegance både udstråler en enorm femininitet og power på samme tid, alt efter hvilket design du går efter. Den stilfulde loafers til damer fra Shoe The Bear bliver hvert år fornyet efter tidens trends med dekorative detaljer, som vil få enhver skoentusiast til at dåne.

Et par loafers er det perfekte valg af fodtøj til dit professionelle workwear look. Et par loafers med fine detaljer vil kunne give især dit bukseoutfit en super fin finish, lige meget om du bærer et par skinny jeans, mom jeans eller et par habitbukser. Derudover vil et par dameloafers også kunne tilføje et sofistikeret og powerfuldt udtryk til de kjoler, som indgår i din workweargarderobe.

Køb dine næste par damesko hos DressLab

Selvom vi er helt forgabte i Shoe The Bears designs, så syntes vi, også at du skal gå på opdagelse i vores andre skobrands som eksempelvis WODEN eller Copenhagen Shoes, som også går en mere bæredygtig skoproduktion imøde.

Når du handler hos os, får du altid gratis fragt ved køb over 399 kr. og vil du gerne finde en kjole til dine næste par sko, så kig under vores kategori kjoler eller kom og besøg os i vores showroom i Silkeborg.