GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  1-2 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo
BLOGOM OS
search-icon

Strømper

varer

SORTER:

Sneaky fox – farverige strømper til hverdag og fest


Sneaky Fox er det ultimative musthave for alle modeinteresserede, der ønsker farverige strømper til hverdag og fest. Det danske brand har produceret strømper og strømpebukser siden 1986. I 2016 overtog det midtjyske virksomhed MP Denmark, Sneaky Fox. I dag har de samlet alle aktiviteter om strømpeproduktion i den jyske virksomhed.

I dag bliver alle strømper produceret i Italien, hvor de lækre tekstiler er i centrum. Det er fulstændig i tråd med Sneaky Fox, da de kun bruger det allerbedste.

Brandet er kendt for at sætte farver og print til dine stænger og berige moderigtige kvinder med flere farvenuancer i deres hverdag. Med andre ord så bliver det aldrig kedeligt med deres farve og mønster sortiment.

Sneaky Fox har to hovedkollektioner såvel som mindre kollektioner, der lanceres i løbet af året og matcher tidens trends. Men kendetegnet for alle deres kollektioner er, at der knald på farverne og her har du altid mulighed for nemt at kunne tilføje flere farver til dit outfit på en grå dag.

Mangler du et festligt farveindslag eller blot den lille ekstra detalje til dit outfit? Så tag et kig i vores udvalg af de farverige strømper og find din favorit.