GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Kjoler

Tips og tricks til at gå i hverdagskjoler - og stadig ligne en million!

Med kjole på er du altid klædt perfekt på til enhver lejlighed. Det kan være i kjolen til festen, til brylluppet eller til hverdag.

Du kan gå efter de store statement kjoler, den lille sorte, midikjolen eller blot den ultimativt skønneste kjole: Hverdagskjolen, hvor intet strammer og hvor du stadig (med par enkle tricks) ligner en million.

Den absolut hotteste trend (der nu efterhånden har varet i en del år) er og bliver kjoler. At kjoler ikke længere kun er til festlige lejligheder kan du spotte hvor end du kigger hen - uanset hvilken ugedag, du befinder dig på. Overalt vil du se kvinder færdes på vej i alle livets retninger - i kjoler.

At gå i kjole til hverdag er heldigvis blevet fuldstændigt legalt, og om du er til blonde kjoler, sorte kjoler, festlige kjoler, printede kjoler eller mest til traditionelle hverdagskjoler, ja, så er der heldigvis også plads til dig på “fashiontoget”.

For mange kan det være en udfordring at få dresset sin festkjole ned til hverdag. Fortvivl ikke, du er ikke alene om den udfordring. Det handler tit om valget af fodtøj, smykker og ikke mindst accessories. Er du den heldige ejer af en smuk festlig kjole som du kun har haft på til festlige lejligheder, så prøv at style den med en jeansjakke, et par speakers (eller grove støvler) og et tørklæde. På den måde tager du det “pæne, festlige look” af kjolen og tilfører den i stedet for en god portion cool-ness.

En anden problematik du måske kan nikke genkendende til er hvilken kjole passer til din kropsform. Også her er der heldigvis masser af hjælp at hente.

Er du i tvivl om hvilken kjoleform, der vil få din krop til at se allerbedst ud, så kan du tage vores special udviklede kjoletest lige her.

Testen vil med det samme vise dig hvilken kropstype du er og herefter give dig et hav af forskellige kjoler, der passer lige netop til din figur. På den måde kan du komme hurtigt og sikkert i mål med lige netop den kjoleform, der er bedst til dig.

Uanset hvilken kjolepige du er, så har vi hos DressLab et kæmpe udvalg i kjoler, sko og accessories, så du med det samme kan få det fuldendte færdige look.

Så næste gang du jagter en kjole, der skjuler maven eller hofterne. Eller kjoler i naturmaterialer eller med prints, så tjek alle vores kjolekategorier ud.