GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Vila

Vila

Med Vila får du altid de nyeste trends indenfor modetøj til kvinder. I deres kollektioner vil du her på siden kunne opleve deres designs være feminine, sensuelle og simple. Vila er til kvinden, som ikke går på kompromis med kvalitet eller design, og som gerne vil se fashionabel ud hver dag. Se vores store udvalg af tøj fra Vila her på siden.

Vila: Altid med på trenden

De moderigtige kollektioner fra Vila tager altid udgangspunkt i tidens trends, og der er altid lagt vægt på et simpelt og feminint touch, som sikrer dig et perfekt outfit til hverdag. Når du vælger en kjole eller andet tøj fra Vila, vælger du tøj, hvor der er lagt vægt på hver enkelte lille detalje og finish. Det er især deres hverdagskjolers detaljerigdom, som har gjort dem så populære.

Kjolerne fra Vila lader dig med sine skønne detaljer skille dig ud fra mængden samtidig med, at du passer ind i tidens trends. De små og fine detaljer som du finder på deres mange fine designs, kan komme til udtryk ved diskrete flæser eller romantiske blonder, som er med til at give dit outfit den sidste finish. Ved hver kollektion er det tydeligt, at materiale -og tekstilvalget er taget seriøst, og derfor kan kvaliteten også mærkes i hver en fiber af deres tøj.

Skønne hverdagskjoler med print fra Vila

Fra Vila får du super skønne kjoler til hverdag i mange forskellige designs og udtryk, så du altid har noget forskellige og trendy at vælge imellem. Du kan eksempelvis udvide din hverdagsgarderobe med rigtig fine kjoler med print. En kjole med print er med til at give dig en livlig udstråling og ikke mindst et look, som skiller sig ud fra andre. Til hverdag kan du kombinere din kjole med et par sporty sneakers og en cool denimjakke for et afslappet look, som både passer til en tur på studiet, og til en cafétur med veninderne.

Går du efter et formelt workwear look, så kan du gå efter en hverdagskjole med print, hvor farverne er holdt i sarte nuancer. Du kan til dette look tilføje et par støvletter eller støvler og en lang cardigan eller en smart blazer.

Kjoler til hverdag – både sommer og vinter

Når regnen siler ned og vinden rusker, er det ikke altid en kjole, der er første valg, men hvorfor ikke? Kjolerne til hverdag fra Vila kommer i en række forskellige designs, og mange af dem har et snit, så du kan bære en lækker sweater over. Med en sweater over din kjole kan du skabe mange nye, cool og trendy outfits. Har din kjole farverige prints, så gå eksempelvis efter en sweater i én farve, som passer til skørtets nuancer. Har kjolen et enkelt skørt, kan du sagtens gå efter en sweater med lidt mere farve.

Under din kjole kan du enten bære et par gode jeans eller et par skønne og dekorative strømpebukser. Hos DressLab finder du mange forskellige strømpebukser både de standard, men også strømpebukser med prints.

Til sommer skal der ikke meget til at skabe et fantastisk og lækkert look, når du bærer en kjole, og sommerkjolen fra Vila kan både bæres på kontoret og til sommerens mange festlige anledninger. Mix din sommerkjole fra Vila med et par fine sandaler, og iklæd dig dine yndlingssmykker, og skin om kap med solens stråler.

Hverdagskjoler med lange ærmer

En kjole med lange ærmer er et must have i din garderobe. Med en kjole med lange ærmer og et luftigt og lækker design har du altid noget at tage på året rundt, lige meget hvad du skal. Hos DressLab elsker vi alle de forskellige snit og designs kjoler til hverdag kommer i, og derfor har vi selvfølgelig også samlet et udvalg af kjoler med lange ærmer fra Vila her på siden.

Du kan fra Vila blandt andet finde super smarte skjortekjoler, som på fineste vis giver et casual, men professionelt look. Vi har også samlet hverdagskjoler med løse snit, som gør dem perfekte til en tur på legepladsen med børnene en lørdag formiddag. Sidst men ikke mindst kan du også finde kjoler med ærmer, som på smukkeste vis fremhæve din silhuet, enten ved deres snit i taljen eller ved eksempelvis bindebånd.

Tøj fra Vila

Vi elsker kjolerne fra Vila, og den følelse af veltilpashed de giver, men vi er bestemte også store fans af blandt andet deres super bløde cardigans, jeans og accessoires. Cardigans er den perfekte go too, og det er altid en god idé med en cardigan eller to i skabet, da de både kan bruges til et bukseoutfit eller et kjoleoutfit. Du finder her hos os både lange -og korte cardigans, så du har lidt at vælge imellem.

Går du efter et bukseoutfit, så mix et par velsiddende jeans, en bluse og en cardigan fra Vila med et par super lækre støvler eller sneakers. Med disse få items kan du både skabe et formelt workwear outfit og et afslappet outfit til weekenden.

Køb dine kjoler fra Vila hos os i dag

Har du fundet din næste kjole? Husk, at du hos os altid får fri fragt ved køb over 399 kr., og at du kan besøge vores skønne showroom i Silkeborg.