GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Bukser

Cardigan

Kjole

Solbriller

XS

S

M

L

XL

XXL

varer

SORTER:

Vila – Feminine kjoler med smukke detaljer

Vila blev grundlagt i 1994, hvor det blev en del af den danske familieejede modegigant Bestseller. Vila har specialiseret sig i at designe feminint tøj til alle kvinder. Særligt Vila kjoler er feminine kjoler med smukke detaljer som kan understrege og gøre opmærksom på netop din personlige stil.

Deres kollektioner tager udgangspunkt i sæsonens trend, og har altid øje for det feminine touch. Deres kjoler har, med deres feminine snit, en fantastisk pasform til alle kvinder. Udover den perfekte pasform, så tilføjer Vila de fineste detaljer til alle deres styles. Det er netop disse smukke detaljer, som er med til at deres kjoler udtrykker sig anderledes og skille sig ud fra de andre kjoler på markedet. De fine små detaljer pryder hvert design og kan være en diskret flæse eller en romantisk blonde, som gør at hvert design er noget helt særligt at gå på opdagelse i.

Ved hver kollektion er det tydeligt at der er lagt mange kræfter i at udvælge de bedst mulige materialer til de enkelte styles og det kan mærkes i hver fiber. Alle deres tekstiler er nøje udvalgt og de passer til hvert design, som føles let og dejligt at bevægelig i.

Med Vilas kjolekollektioner er du sikret et moderigtigt og feminint kjolevalg, som følger sæsonens trends og har de fineste detaljer diskret tittende frem i deres designs. Gå på opdagelse i det feminine univers og find din næste kjole med de fineste detaljer i vores udvalgte kjolekolletion fra Vila.