GRATIS FRAGT VED 499 KR. ELLERS 39 KR.

search-icon
logo-header
search-icon
icon

Returlabel i pakken

icon

Gratis ombytning

icon

1-3 dages levering

Korte kjoler

Korte kjoler

Den korte kjole kan bruges til fest men bestemt også til hverdag, og med en eller flere korte kjoler i dit klædeskab er du virkeligt godt sikret mod fremtidige tøjkriser. Den samme korte kjole kan styles til fest med et par smukke stiletter, men også til hverdag, hvor du i stedet tilføjer et par cool sneakers. Hos DressLab kan du finde mange forskellige korte kjoler, og der vil helt sikker også være en - eller flere, som du vil elske.

Hos DressLab finder du altid et stort udvalg af korte kjoler. Du finder de super detaljerede, dem med smukke og farverige prints, dem som smyger sig om din silhuet og dem, som du ikke kan leve uden. De korte kjoler, som du kan finde her på siden, følger tidens trends og vil helt sikkert passe ind i din garderobe, lige meget, om du er til det feminine, det casual eller rå.

Korte kjoler som workwear 

Den korte kjole er bestemt ikke kun forbeholdt festlige anledninger, du kan også sagtens lade den indgå i din workwear garderobe. Med en flot kort kjole, kan du virkelig udtrykke din personlige stil på en elegant og professionel måde på arbejdspladsen. Har du korte kjoler i dit workwear udvalg, har du utroligt mange måder at style dem på. Du kan gå efter et charmerende look med en kort kjole, som har et minimalistisk print, opsat hår og et par høje hæle. På den anden side kan du også gå efter et simpelt, elegant og casual look ved at skifte de høje hæle ud med et par fede sneakers. Det er den mindste lille detalje, som skaber looket og dit udtryk.

Selvom mange jobs “kræver”, at ens workwear er professionelt, behøves det ikke at være kedeligt og kun blive holdet i de klassiske, men til tider kedelige hvide, grå -og sorte nuancer. Du kan sagtens tage på job i en smuk og casual kjole, som har flæser eller, som har et smukt og trendy blomsterprint. Er du vild med flotte prints og elegante, men casual styles bør du tage et kig på vores brands YAS eller Soft Rebels. Er du mere til det simple look, bør du tage et kig på vores skjortekjoler, særligt de ensfarvede. 

Korte kjoler til hverdag 

Den korte kjole findes i mange forskellige længder, og her på siden kan du finde styles, som går helt ned til knæene, og som derfor er perfekte til hverdag og som workwear. Den rette korte kjole har mange anvendelses -og stylingsmuligheder og er med til at give dig mange flere muligheder, når du skal sammensætte et outfit. 

Går du efter et casualt hverdagslook i vintermånederne, kan du under din kjole tage et par cool jeans på og tilføje et par cool sneakers. På den måde skal du ikke gå på kompromis med det feminine look, som kjolen giver dig samtidig med, at du ser cool og casual ud. Er det blevet forår, og er vinterjakken endeligt blevet gemt væk bagerst i skabet, kan du også tilføje en super fed skindjakke eller en cool denimjakke som overtøj.

Går du efter et mere formelt look, kan du tilføje et par strømpebukser under kjolen. Er din kjole meget simpelt i sit udtryk, så prøv med et par farverige strømpebukser eller nogen med et über cool print. Når det kommer til valg af fodtøj, kan du prøve med et par neutrale sneakers, chelsea boots eller støvletter. Til at dække skuldrene med kan du prøve med en enkel og fin cardigan.  

Den korte kjole er perfekt som en hverdagskjole til foråret og sommeren, og man får som kvinde langt flere outfits og looks at vælge imellem, når den korte kjole tilføjes til ens garderobe. En kort kjole til sommeren vil være et sikkert hit, lige meget om den er med eller uden et fantastisk print. Vælger du en kort kjole med print, giver du ikke bare dig selv et livligt look, du bidrager også med en flot kontrast til det ellers så ofte grå skandinaviske gadebillede. 

Den korte kjole er for alle kvinder i alle aldre og med alle slags silhuetter. Her på siden kan du finde korte kjoler med en række forskellige snit og i forskellige styles. Du finder korte kjoler med en dyb V-udskæring, korte kjoler med en flot krave, korte kjoler med bindebånd og mange andre styles, som helt sikkert vil kunne peppe din sommergarderobe en smule op.

Korte kjoler til livets store og små begivenheder

En kort kjole med print er uundværlig, når du skal til en af årets mange fester og hyggelige sammenkomster. Skal du til rund fødselsdag, så gå på jagt efter en kort kjole med et elegant og feminint print. Det kan eksempelvis være et romantisk blomsterprint eller et cool print med kontraster. Skal du ud med veninderne, kan du eksempelvis gå efter en kort satin eller viskosekjole. Satin -og viskosekjolens materiale har en naturlig shimmer effekt og gør dit look sensuelt, men også legende. Til byturen kan du gå efter en kort kjole med knald på farverne og stråle om kap med diskoteks lysets skær.

Når du skal style din korte kjole til byturen, går du aldrig galt i byen med et par smukke stiletter, uanset om de er 3 cm. eller 10 cm. Når du har en kort kjole på sammen med et par stiletter, får du den vildeste udstråling, mens dine ben synes længere. 

Har du fundet din næste korte kjole, men mangler du accessoires, så tag et kig i kategorien her. Her finder du smukke og betagende smykker, fine hårbøjler og meget mere.