GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Skjortekjoler

Skjortekjoler

Ønsker du dig en kjole med et karakteristisk snit og et elegant look, så vil en skjortekjole helt sikkert kunne opfylde dit ønske. Her hos DressLab finder du skjortekjoler i super fede og moderigtige styles. Lige meget om du er på udkig efter en casual style til hverdagsbrug, en elegant style til fest eller et formelt look til din workwear garderobe, så har vi, hvad du drømmer om. Husk, at vi har fri fragt ved køb over 399 kr. 

Skjorten har i mange år haft et maskulint udtryk og for det meste kun været forbeholdt mændene. Den æra er nu heldigvis forbi. Modebevidste kvinder verden over har nemlig taget skjorten til sig, og givet den et subtilt og feminint twist. Den smarte skjortekjole er karakteriseret ved dens powerfulde udtryk fra mandeskjorten, men samtidig er den utrolig feminin på grund af sin længde. Skjortekjolen har ofte fine knapper hele vejen ned, hvilket er en rigtig flot detalje, som giver et enkelt udtryk. Derudover kan du også ofte finde den velkendte krave. Alt efter hvilken style, som du går efter, tilføjer kraven på kjolen noget helt specielt. Hos DressLab kan du finde skjortekjoler med en skarp og maskulin krave samtidig med, at du også vil kunne finde styles, hvor kraven har en mindre rolle i kjolens samlede udtryk.

Skjortekjole som workwear

En skjortekjole er perfekt som workwear. Den giver et klassisk og elegant this means business udtryk samtidig med, at den er super casual. Vælger du en af de mere simple styles, som en ensfarvet skjortekjole, kan du lave utallige outfits kombination. Som workwear kan den bruges som kjole med et par cool strømpebukser eller leggings under, men du kan også sagtens tilføje et par jeans. For at skabe lidt kontrast, så kan du også tage en vest eller trøje over og lade skjortens stærke krave titte frem. Du kan derudover også folde skjortens ærmer op om trøjen, som en ekstra lille detalje. I forhold til skovalg kan alle sko bruges. Vil du gerne have et casualt look på jobbet, kan du tilføje et par fede sneakers eller støvler. Skal det være lidt mere formelt, kan et par sko med høje hæle selvfølgelig også sagtens bruges.         

Skjortekjole til fest 

Skjortekjolen kan naturligvis også bruges til festlige anledninger sommer og vinter. Hos DressLab finder du smukke skjortekjoler med print, flotte snit, og fine detaljer. Skal du ud med veninderne, så tag et kig på vores fine skjortekjoler med print i midi længde. Skjortens krave er en fin detalje i sig selv, men det samme er de snit som kjolen fås i. Vil du skabe lidt form, kan du eksempelvis vælge en skjortekjole med A-form fra hoften eller en skjortekjole, som har en overskæring ved taljen. På den måde kan du fremhæve din smukke kvindelige silhuet. 

Skal du til sommerfest, så se vores forskellige styles, som har korte ærmer, og som er i et let og luftigt materiale. En af fordelene ved en skjortekjole er nemlig, at den ikke er tætsiddende, det giver derfor dig rig mulighed for at kunne bevæge dig frit og danse igennem de lune sommernætter. Vores fine skjortekjoler med blandt andet print er perfekte til sommerens fester. De farverige styles vil helt sikkert matche flot med din solbrune hud, og så er det bare lidt mere festligt med en skjortekjole i et smukt print eller farve.

Skjortekjoler til hverdag 

Selvom det er søndag, behøves dit outfit eller look ikke være kedeligt. En fin, feminin og casual skjortekjole er perfekt til en stille og rolig søndag, lige meget om du skal ligge på sofaen med din yndlingsserie eller på legepladsen med ungerne. Du kan med en skjortekjole og en messy bun skabe et ubesværet og chic look. Skal du ud af døren, kan du tilføje dine yndlings sneakers og en cool cardigan eller casual denimjakke. Du bør altid have en skjortekjole i dit klædeskab af den simple grund, at den er utrolig nem at style, og så ser den fantastisk ud. 

En midi -eller lang skjortekjole er også perfekt til dig, som ammer. Alt for ofte ender nybagte mødre i et hurtigt, men ofte ikke særligt flatterende outfit fordi, at overskuddet simpelthen ikke er til det. Med skjortekjolens mange knapper er der mulighed for, at familiens yngste kan få det, som han/hun skal have samtidig med, at du kan føle smuk og feminin.


Sådan styler du din ensfarvede skjortekjole

Skjortekjolen kan bruges sommer og vinter og kan styles på rigtig mange måder. Har du en skjortekjole med et lige snit, kan du skabe en smuk silhuet med et simpelt bælte i taljen. Din skjortekjole kan både styles utroligt feminint, men også råt og casual. For et feminint look skal der ikke så meget til. Du kan eksempelvis style dit hår med en fin hårbøjle eller spænder og tilføje elegante smykker og et par stiletter. Ønsker du et mere råt look, så tilføj et par strømpebukser med et råt print eller mønster, en læderjakke og et par cool støvler eller støvletter. Skal looket være casual, så tage en sweater på udover, dine yndlingsjeans, et par fede sneakers og en denimjakke. 


Hos DressLab står vi altid klar til at hjælpe dig. Send og en mail på kontakt@dresslab.dk eller besøg vores showroom Christian 8.s Vej 6A i Silkeborg.