GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Y.A.S.

Y.A.S

Hos DressLab kan du finde et stort udvalg af kjoler til hverdag og fest i en række flotte designs. Du er aldrig i tvivl, når du ser en kjole fra Y.A.S i gadebilledet. Kjolerne fra dette fantastisk brand emmer nemlig af feminin skønhed med et casualt touch og en nutidig og trendy elegance, som omfavner enhver kvindes silhuet på smukkeste vis. Her på siden kan du gå på opdagelse i et univers af lækre kjoler, som kan bæres af enhver til hverdag og fest.

Skab fantastiske looks til hverdag med din kjole fra Y.A.S

Leder du efter fine eller casual kjoler til hverdag, eller noget midt imellem, vil du helt sikkert kunne finde det fra skønne Y.A.S her på siden. De forskellige kjoledesigns, som du kan finde fra dette brand, kan alle styles op eller ned, alt efter hvilken anledning de skal bæres. Noget, som især kendetegner Y.A.S, er deres brug af smukke, betagende farver, kontraster og super lækre prints.

Det fantastiske kjolebrand formår sæson efter sæson at skabe unikke styles, som ikke er til at tage fejl af, hvor kommer fra, når de ses i gadebilledet. De følger tidens trends, men er altid tro mod brandets DNA og deres mission om at give lidt liv og kontrast tilbage til den moderne kvindes garderobe.

Style din kjole til hverdag og som workwear

Skal din kjole fra Y.A.S bruges som workwear eller på studiet, findes der mange måder at style den på, alt efter hvilket look og udtryk, som du går efter. Går du efter et casual look til dit studieoutfit så style din kjole fra Y.A.S med dine yndlings sneakers, loafers, sandaler eller støvler. Sæt håret op i en casual messy bun, og tilføj en oversize taske, som vil være med til at give dit outfit kant og den sidste finesse.

Til dit workwear kan du style din kjole fra Y.A.S med en cardigan, som har et enkelt udtryk, og tilføje et par lækre støvler fra et mærke som Woden eller Copenhagen Shoes. Selvom kjolerne fra Y.A.S er præget af fantastiske farver og prints, så kan du sagtens nedtone dit look, så det passer ind i din formelle workwear garderobe. Du kan eksempelvis style din kjole med accessoires, som har et enkelt udtryk, hvilket vil tilføre dit look et klassisk men simpelt touch.

Unikke og farvestrålende kjoler til fest

Leder du efter en unik festkjole, så se nærmere på Y.A.S. Brandets fantastiske og fantasifulde univers af kjoler giver dig mulighed for at kunne finde den perfekte kjole til enhver anledning, lige meget om det er sommer eller vinter. Søger du eksempelvis efter en festkjole til årets konfirmationer, barnedåb eller bryllupper, så se nærmere under dette mærke.

Festkjolen til konfirmationen eller barnedåben må gerne være enkel, men stadigvæk festlig. Eftersom at årets konfirmationer afholdes i forårsmånederne, så kig efter en festkjole i lyse og lette farver. Festkjolen til konfirmationen må gerne være enkel i sit design, men dermed ikke sagt, at den behøves at være kedelig. Derfor har vi hos DressLab samlet et stort udvalg af smarte kjoler til konfirmationen, som er simple, men som har elegante og legende snit, som er med til at give kjolen og dig karakter.

Er det en festkjole til et bryllup, som du søger, har Y.A.S en række fantastiske styles, som uden tvivl vil kunne opfylde dine krav og forventninger til en smuk festkjole. Som gæst til et bryllup må der gerne skrues helt op for glimmer og glamouren – selvfølgelig med respekt for bruden, og derfor er dette mærkes kjoler perfekte. Kjolerne er en fest i sig selv og skal den bæres til et bryllup, så tilføj et par lækre stiletter, smukke smykker og sæt håret op i den fineste frisure.

Om Y.A.S

Brandet er grundlagt tilbage i 2013 og har i de sidste 10 år beriget vores garderober med farvestrålende og moderigtige kreationer. Fra Y.A.S kan du altid være sikker på, at kollektionerne tager afsæt i tidens trends og gadebillede, men med et twist af deres egen skønne, farverige og nytænkende DNA. Brandet er et undermærke af Bestseller familien, men deres style er helt deres egen. Fra brandet får du altid en underspillet og subtil coolness, som også bærer præg af et feminint touch. Du er ikke i tvivl, når du ser en kjole fra Y.A.S på gaden, for deres uniqueness er ikke til at tage fejl af, ej heller er kvaliteten af deres kjoler.

Deres mange festkjoler og hverdagskjoler afspejler en meget stærk vision om at tilbyde dig den bedste kvalitet, et godt håndværk og tekstiler, som er lækre at bære på kroppen. Fra Y.A.S vil du altid kunne finde kjoler med print og de smukkeste motiver, men naturligvis også enkle styles med deres helt eget og unikke twist.

Køb din næste kjole på DressLab.dk

Lige meget, om du mangler en hverdagskjole eller en kjole til fest, så er Y.A.S dit go-to brand, uanset hvad, og du kan altid finde de nyste styles her hos os til gode priser. Hos os får du altid fri fragt ved køb over 399 kr. Mangler du inspiration til, hvilken slags form eller udtryk din kjole skal have, så tag vores kjoletest, og find en kjole, som passer til din silhuet.