GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Decoy

Decoy

Decoy er en del af danske JBS Textile Group, hvilket betyder, at du ligesom hos JBS også får produkter i den bedste kvalitet fra Decoy. Her på siden vil du kunne finde strømper og strømpebukser i forskellige og smukke designs, som vil være med til at sætte prikken over i’et på dit hverdags, - workwear, - eller festoutfit. Derudover kan du også finde shapewear, undertøj og leggings.

Unikke strømper til kvinder

Strømper og strømpebukser er meget oversete beklædningsgenstande, som vi bruger hver dag. Engang havde strømpen ét formål, mens den i dag opfylder mange flere. Selvom et par strømper skal være praktiske, så må de også gerne have et flot og kreativt design, som kan bidrage med det sidst touch af god stil til dit outfit. Netop dette gør et par strømper eller strømpebukser til kvinder fra Decoy.
Et par damestrømper fra Decoy er kendte for deres upåklagelige kvalitet og ikke mindst design. De formår sæson efter sæson at indfange tidens trends og omsætte dem i deres strømpedesigns, så de både opfylder dine behov for anvendelighed, og ikke mindst flotte og kreative designs, som følger med tiden.

Glitter strømper

Fra Decoy kan du finde de helt enkle og almindelige strømper til kvinder, men du kan også finde de mere shiny og glitrende styles. Hos DressLab er vi vilde med et par gode glimmer strømper med masser af shine. Et par glimmer strømper kan bruges til alle anledninger, og også i de fleste par sko, og fra Decoy får du dine næste par glimmer strømper i en god og holdbar kvalitet.

Du kan eksempelvis bruges dine glimmer strømper i et par sneakers og lade deres flotte detaljer titte frem, eller du kan bruge dem i et par stiletter og lade dem blive en større del af dit outfit, som vil være en helt fantastisk detalje.

Strømper i bambus

Ud over at kunne finde glitter strømper og almindelige strømper i bomuld, kan du også finde super behagelige strømper i bambus til kvinder her på siden. Et par strømper i bambus har en masse egenskaber, som er værd at overveje, inden du skal købe dit næste par strømper.Et par strømper i bambus er nemlig svedabsorberende, åndbare, antibakterielle og temperaturregulerende.

Ankelstrømper til kvinder: Perfekte til sneakers eller kjoleoutfits

Ankelstrømpen har i mange år været kvinders go to, hvis de har båret sneakers til deres outfit, eller ikke har villet lade deres strømpe blive en del af deres outfit. Et par ankelstrømper er super praktiske, hvis du for eksempel ønsker at gå med bare ben.

Leggings og strømpebukser til kvinder

Fra Decoy vil du helt sikkert kunne finde et par strømpebukser, som matcher netop din personlige stil. Du kan finde de helt enkle, sorte strømpebukser, som giver ethvert outfit et sofistikeret og klassisk look, men naturligvis også strømpebukser i forskellige farver og med forskellige mønstre og looks.

Et par smarte strømpebukser kan bruges til at friske ethvert hverdags -og festoutfit op. Selvom det er hverdag, må der gerne komme til fest og farver på benene, og det sørger Decoy så sandelig for. Du kan eksempelvis tilføje et par glimmer strømpebukser til din blomstrede kjole eller et par farvede strømpebukser til din kjole, som har et enkelt design.

Ved at bruge et par farverige strømpebukser retter du fokus på dine ben, og dine ben vil samtidig også syntes længere, især hvis du har et par åbne sko og særligt stiletter på. Har du en lang kjole på, og vil du gerne tilføje the finishing touch, så tag et par farvede strømpebukser på, og lad virkelig farven komme i spil ved at bære et par stiletter.

Shapewear

Hos os kan du finde shapewear trusser, shapewear underkjoler og shapewear shorts, som alle er designet til at udglatte og forme din kvindelige silhuet, så du kan føle dig tilpas i enhver slags kjole. Shapewear er til dig, som gerne vil fremhæve din figur og skjule eventuelle buler, ved for eksempel maveregionen og fremhæve din talje på en naturlig og feminin måde.

Shapewear bruges af kvinder verden over, og er særligt med til at give et selvtillidsboost, når det kommer til at skulle tage en tætsiddende kjole på. For mange kvinder er deres naturlige og smukke silhuet en hindring, når det kommer til valg af kjole, men det behøves det ikke at være. Selv den mindste, lille udglatning af for eksempel mave eller lår, kan være med til at give dig den sidste lille smule selvtillid til at bære en bestemt slags kjole.

Køb dine strømpebukser, strømper eller shapewear hos DressLab

Hos DressLab finder du alt som du skal bruge til at gøre dit hverdags -eller festoutfit trendy og chict, og det gælder selvfølge også, når det kommer til smukke strømpebukser, lækre strømper og praktisk, og behageligt shapewear.

Vi yder altid den bedste service og har du spørgsmål så kontakt eller kom ind i vores showroom i Silkeborg, hvor du også kan lade dig blive inspireret af vore mange moderigtig og trendy kjoler til kvinder. Husk, at du hos os altid får gratis fragt ved køb over 399 kr., og vil du ikke gå glip af nye styles og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.