GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Underkjoler

Underkjoler

Underkjolen er ved at vende tilbage til de danske kvinders klædeskabe, og det er vi hos DressLab utroligt henrykte over. Underkjolen kan nemlig bruges til mange forskellige anledninger, og så kan den være med til at skabe den sidste finesse ved dit outfit. Du finder hos DressLab super bløde og behagelige underkjoler, som du kan bruge under din kjole, så den ikke glider op. Du kan også bruge underkjolen som en skøn, smuk og behagelig natkjole. Du kan her på siden derudover også finde lækkert shapewear, som er med til at fremhæve din smukke og kvindelige silhuet. 

En underkjole bruges i traditionel forstand under dit tøj og bruges hovedsagligt under kjoler og nederdele. Underkjolen sørger for, at din kjole eksempelvis ikke kravler op, og så sørger den også for, at din kjole falder smukt om din krop. Underkjolens bløde materiale gør nemlig, at din kjole eksempelvis ikke klæber fast til dine ben, eller på anden måde falder uheldigt på din krop. En god underkjole er også super praktisk, hvis din kjole er en smule gennemsigtig. I vores store udvalg af underkjoler finder du underkjole i nuancer som hvid, sort og nude. Den hvide underkjole bruges under hvidt tøj, den nude under tøj, som har sarte nuancer og den sorte under sort eller mørkt tøj. 

Hos DressLab finder du underkjoler, som er holdt i en enkel og simpel style, men du finder også underkjoler med en feminin og elegant blondekant. Blondekanten på en underkjolen kan anvendes som en lille fin finesse i dit outfit. Har du eksempelvis en nedringet kjole på, lad da underkjolens blondekant titte frem og skab på den måde mystik og kant ved dit outfit.

Underkjolen passer til enhver kvinde og enhver silhuet. Selvom den ikke kan ses, er den i den grad med til at give et ekstra touch af feminin power og selvtillid til kvinden, som bærer den. De tynde stropper og måden, hvorpå det skønne materiale smyger sig, om ens krop føles lidt som at bære på en hemmelighed, som kun en selv kender til. 

En underkjole behøves ikke kun blive fundet frem til dine festkjoler. Du kan også sagtens finde den frem til hverdag og eksempelvis bruge den under din skjortekjole. Er din skjortekjole uden den karakteristiske krave, lad da knappeåbningen stå en smule åben, og lad underkjolens blonder træde frem. 

Underkjole som natkjole

Underkjolen kan for mange lede tankerne over på en usexet og gammeldags natkjole, men det er bestemt ikke det, som du finder hos DressLab. Hos DressLab mener vi nemlig, at du stadig godt kan se fashionabel ud imens, at du sover, og det hjælper en elegant og klassisk underkjole dig med. Vælger du at sove i en underkjole, smyger stoffet sig om din krop, og det føles næsten, som om du ikke har noget på. 

En underkjole er på én og samme tid komfortabel og forførende, og med en underkjole som din natkjole bliver dit aftenlook, ikke kun praktisk, det får også noget forførende over sig. Underkjolen som natkjole har med sit tynde glatte stof, sine feminine blonder og tynde stropper også noget utroligt romantisk over sig. Vores udvalg af hvide, nude og sorte underkjoler er med til at give dig et feminint og smukt look, når du skal sove. 

Går du efter et ultra feminint, let og romantisk look, bør du tage et kig på vores hvide underkjoler. Den hvide farve har noget drømmende over sig, og så passer den til enhver teint. Den sorte underkjole har en smule mere vildskab og rå feminin power over sig i sit udtryk. Den er både utrolig klassisk, men den har på samme tid også en stærk kant over sit look. Denne passer også til alle teints. Underkjolen i nude er utrolig subtil og har en underspillet nuance, som i den grad ligesom den hvide underkjole også har noget drømmende og romantisk over sig. 

Shapewear 

Her på siden finder du også shapewear, som kan være med til at udglatte buler ved maveregionen og virkelig fremhæve din talje på en naturlig måde. Shapewear ligner på mange måder en underkjole, og fungerer også på samme måde. Den er konstrueret og designet således, at hvis du eksempelvis har en stram kjole på, så udglattes eventuelle buler, maven holdes inde og så fremhæver den din smukke silhuet på en feminin og elegant måde. Du kan finde mange slags modeller, når det kommer til shapewear. Her på siden finder du blandt andet modeller, hvis fokus ligger på at stramme maveregionen ind og at fremhæve busten. Skal du have en stram kjole på, skjuler shapewearen også din trussekant. Du kan her på siden blandt andet finde sort shapewear og shapewear i en nude nuance. Det sorte shapewear gør sig bedst under mørkt tøj, mens det nude er bedst til hvidt, eller andre lyse nuancer. 

Vi håber, du er blevet klogere på underkjolens mange anvendelsesmuligheder, og at du har fundet inspiration til dit næste look.