GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Liberté Essentiel

Liberté Essentiel – Oplev de superbløde basisvarer

Her har du muligheden for at sikre dig superbløde og seamless basisvarer til overkommelige priser fra Liberté Essentiel. Det danske brand Liberté har med deres Essentiel varer virkelig formået at ramme sæsonens trend og kombinere dem med smørbløde materialer. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, når de skaber basisvarer til din garderobe.

Alle deres styles er nøje designet med stor omtanke på de kvindelige former og snit og derfor er du altid sikret superbehageligt basisvarer, der sidder fantastisk og fremhæver din figur. I deres kollektioner kan du finde alt, du skal bruge til din  basisgarderobe. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre dig den bedste komfort gennem hele dagen med deres basisvarer.

Vælg mellem smarte leggings med skønne detaljer, behagelige indershorts eller skønne undertrøjer, der føles silkeblødt mod huden hele dagen. Alle basisvarer i deres kollektioner er skabt til at være superhagelige og mange af deres styles har seamless syninger, så du kan have dem på hele dagen uden at mærke noget der strammer eller generer på huden.

Du kan nemt kombinere de smarte basisvarer fra Liberté Essentiel med din favoritkjole eller andre styles. De smarte leggings kan f.eks. bruges både til hverdag og fest under kjoler med sneakers eller stiletter. Det er faktisk kun fantasien, der sætter sine begrænsninger for dine stylingsmuligheder. Men jeg advarer dig, når du først har mærket og fået dine første styles fra Liberté Essentiel, så er det svært at have andet i sin basis garderobe.