GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Det danske brand NÜ er indbegrebet af rå og feminin enkelthed med et skandinavisk twist. NÜ så dagens lys 1977. Visionen var og er stadigvæk, at skabet et fantastisk univers af rå og feminin mode, hvor den stærke, moderne og stilbevidste kvinde er i fokus. I NÜ’s kollektioner vil du blandt andet kunne finde kjoler med fine detaljer, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Bliv inspireret til dit næste look på siden her.

Kjoler til hverdag fra NÜ

Du har garanteret skabet fyldt med farverige og smukke festkjoler, som bliver brugt alt for lidt, men har du nogle kjoler til hverdag, som faktisk har en chance for at blive båret? En hverdagskjole kan til hver en tid pifte dit look og udtryk op, lige meget om det er sommer eller vinter. Selvom det at bære kjole ofte blive tillagt et utroligt feminint udtryk så formår NÜ gang på gang at skabe forskellige styles, som både omfavner en rå og feminine power og samtidig et klassisk og nutidigt udtrykt.

Med deres enkle og stilfulde designs kan en kjole fra NÜ sagtens indgå som en del af din workwear garderobe. I deres kollektioner finder du nemlig casual prints, som er holdt i meget klassiske og stilfulde udtryk og forskellige afdæmpede nuancer. Til dit workwear outfit kan du gå efter et casual look med et par fede støvler, men også et mere sporty look med et par skønne og moderne sneakers. Vil du gerne tilsætte dit outfit en smule farve og et legene twist, så vælg et par farverige sneakers fra et brand som for eksempel Kawasaki.

Sådan styler du din hverdagskjole fra NÜ

En kjole til hverdag behøves ikke nødvendigvis at have et enkelt look, du kan sagtens vælge en kjole til hverdag, hvor der er gang i fine mønstre, fede snit og flotte farver. For at afdæmpe kjolens look en smule kan du vælge at bære en lang, lækker og behagelig cardigan over, skrue ned for smykkerne og sætte dit hår i en casual frisure. Er din kjole allerede i et enkelt design, så kan du tilføje et par super trendy strømpebukser eller tights for virkelig at udtrykke din personlige stil.

Lange kjoler til fest fra NÜ

Lige meget om du er gæst til et bryllup, konfirmation eller en anden festlig begivenhed, så kan du finde din næste festkjole fra NÜ hos os. Hos NÜ leger de med forskellige snit, tekstiler og nuancer, hvilket giver dig et stort udvalg af kjoler at vælge imellem. De lange festkjoler som du kan finde fra brandet hos os, indeholder alle er klart NÜ-DNA, som tydeligt skinner igennem.

De mange lange festkjoler fra NÜ har nogle fantastiske og sofistikerede detaljer, som du ikke ser mange andre steder, og så skinner den lækre feinschmecker kvalitet altid igennem ved alle deres styles. For at fuldende dit festlook, tilføj da et par smukke stiletter og betagende smykker.

Kjoler til damer med eget DNA

Det er vigtigt for NÜ, at deres kollektioner holder sæson efter sæson, og de har derfor ikke fokus på de mange hurtigt skiftende trends og tendenser, som ses gennem året. NÜ har deres eget DNA, som de aldrig går på kompromis med, og som tager udgangspunkt i et råt og tidløst design i fantastisk kvalitet, som vil følge dig sæson efter sæson, lige meget hvordan moden skifter. NÜ indfanger den kvindelige tidsånd og sjæl, og mixer den med deres eget DNA. På den måde formår brandet gang på gang at skabe kompromisløse kreationer, som stadig følger med tidens, men uden at de går på kompromis med deres egen designtradition.

NÜ ønsker en bedre fremtid

Hos NÜ er de i en konstant søgen efter nye initiativer, som kan være med til at gøre deres produktion af blandt andet kjoler til damer mere bæredygtig. Plastik er en stor del af tøjindustrien, når det kommer til for eksempelvis indpakning af ordre. Hos NÜ har de en målsætning om at eliminere brugen af engangsplast og erstatte deres plastikforbrug med 100% genbrugsplastik. Udover at have et stort fokus på deres brug af plastik er NÜ også meget opmærksomme på at anvende genbrugsmateriale, genanvendeligt materiale og/eller nedbrydeligt materiale hvor end de kan, hvilket betyder, at over 80% af deres emballageindpakning er produceret i genbrugsmateriale, og er håndteret på en miljøbevidst måde.

Hos NÜ har de kun ordrebaseret produktion af deres kollektioner, hvilket betyder, at alle de kollektioner som NÜ sender ud udelukkende, er produceret på baggrund af, hvad deres forhandlere bestiller hjem. Dette tiltag betyder, at de ikke har et kæmpe varelager med overskud af tøj, som ikke når at blive solgt. På den måde formår NÜ at producere deres forskellige kollektioner med så lidt spild som muligt, hvilket virkeligt kommer miljøet til gode.

Køb damemode her på DressLab.dk

Hos DressLab holder vi os altid ajour med de nyeste tendenser indenfor modetøj til kvinder. Lige meget, om du leder efter en casual kjole til hverdag eller flot og farverig kjole til fest, så kan du altid være sikker påe at du vil kunne finde det her hos os.
Er du i tvivl om hvilken slags kjole, som du skal gå efter, så tag vores populære kjoletest. Husk, at du hos os altid får gratis fragt ved køb over 399,- og den bedste service.