GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Copenhagen shoes

Copenhagen Shoes

Det danske skobrand Copenhagen Shoes, som blev grundlagt i 2012 har specialiseret sig i at lave kvalitetssko, som passer til alle fødder, og som giver komfort igennem hele dagen. Sko fra Copenhagen Shoes er lavet med omtanke for miljøet, god kvalitet og i et flot design. Her på siden kan du blandt andet finde super fine sandaler til sommeren, lækre støvler til forår og efterår og varme støvler til vinteren. Gå på opdagelse her på siden, og lad dig blive inspireret til dit næste outfit, hvor skoen er i centrum.

Bæredygtig skoproduktion

Hos Copenhagen Shoes forsøger de hele tiden at lave bæredygtige tiltag, som forbedrer deres skoproduktion og deres miljømæssige påvirkning. Ved deres tiltag ”We Care” er alle deres sko i læder udelukkende forarbejdet ved brug af forskellige bæredygtige metoder.

Der skal meget til at omlægge en hel produktion og industri. Derfor arbejder både Copenhagen Shoes og mange af deres kolleger på, at udvikle metoder og alternative materialer, så der blandt andet anvendes langt mindre skadelig kemi i produktionen af sko. Dette kan eksempelvis ske ved at erstatte de forskellige kemikalier med forskellige former for vegetabilske farvestoffer, som giver ligeså fantastiske resultater, eller ved at anvende lim, som er udvundet fra muslinger, bruge endnu mere grøn energi og minimere vandforbruget i produktionen.

Sandaler til kvinder fra Copenhagen Shoes

Et par gode sandaler behøves bestemt ikke at være kedelige. Copenhagen Shoes tager tidens trends og gør dem til sine egne, og formår på den måde, at skabe helt fantastiske og unikke styles, som holder sæson efter sæson. Brandet bruger materialer som læder og ruskind i sine designs, hvilket ikke bare giver et on point look, men også en super god komfort til dine fødder.

Sandaler i ruskind og læder

Et par sandaler i læder eller ruskind giver en super god pasform og en god komfort til dine fødder på de varme dage i sommeren. Derudover giver materialet også sandalerne et klassisk og tidløst look, som både vil passe til en fin sommerkjole og til et par gode jeans. Til sommerkjolen kan du eksempelvis vælge et par flade sandaler, mens du til et par bukser eller jeans kan tilføje et par flotte sandaler med en kilehæl.

Sandaler med kilehæl

Et par sandaler med kilehæl vil være den perfekte tilføjelse til din hverdags -og festgarderobe igennem sommeren. Et par sandaler med kilehæl kan både tilføje dit look en bohemian feel, men også et klassisk, moderigtigt og sofistikeret look. Fra Copenhagen Shoes finder du sandaler med hæl i en lang række forskellige farver, så du har mulighed for at matche dem resten af din garderobe. Sandalerne med kilehæl er behagelige og fashionable at gå i, og så giver deres hæl, som er lavet i kork dem et let og ubesværet look.

Sandaler med rem i flotte designs

Et par flotte sandaler med en rem er en evig klassiker, når det kommer til fodtøj om sommeren. I vores store udvalg fra det danske skobrand kan du finde forskellige typer af sandaler med super dekorative remme, som giver det sidste finishing touch til dit sommeroutfit. Et par sandaler med en flot rem er med til at skabe kontrast og er ikke mindst en super fin detalje, som kan gøre selv det mest afslappede sommerlook lidt mere fashionabelt og trendy.

Støvler til fra Copenhagen Shoes

Et par lækre støvler i den bedste kvalitet er et must have i et ethvert skoskab, lige meget om du er til det feminine, rå eller casual look. Et par støvler kan nemlig bruges til alt, og hos os kan du finde super lækre støvler i læder eller ruskind. En støvle skal være behagelig at gå i hele dagen, hvilket det må siges, at støvlerne fra Copenhagen Shoes er.

I langt de fleste af støvlerne og andre sko fra brandet er der nemlig anvendt den superbløde og behagelige Copenhagenshoes latex-skum i indersålen. Denne sål er med til at aflaste fødderne igennem dagen og giver samtidig en optimal komfort, som dine fødder vil takke dig for.

Når du udvider dit skoskab med et par støvler fra dette brand, får du et par støvler, hvor der er øje for hver enkelte lille detalje. De små, men iøjefaldende detaljer ved støvlerne gør, at de både kan bruges til en casual hverdagskjoler eller til et par jeans og en bluse, you name it!

Klassiske loafers

Har du ikke et par loafers, bør du overveje at udvide dit skoskab med et par her fra siden. Et par loafers til damer, giver et sofistikeret, klassisk og tidløst look. Du kan bruge dine loafers til alle anledninger, og de gør sig især godt til et bukseoutfit. Fra Copenhagen Shoes kan du her på siden finde loafers med super fine detaljer som en anderledes struktur eller nitter. Vil du gerne skille dig en smule ud, så tag et par farverige strømper eller strømper med mønster på, og lad denne fine, lille detalje titte frem for et unikt og trendy look.

Køb dine sko til kvinder hos DressLab

Hos DressLab fører vi en masse forskellige brands, med hvert deres udtryk, så du altid har noget at vælge imellem. Hos os får du altid den bedste service med råd og vejledning, og bestiller du for over 399 kr. får du gratis fragt. Derudover kan du også komme og besøge os i vores showroom i Silkeborg, hvor du kan se nærmere på vores flotte kjoler til hverdag og fest.