GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Copenhagen shoes

Loafer

Pumps

Sandaler

Støvler

35

36

37

38

39

40

41

42

varer

SORTER:

Copenhagen Shoes – Lækre kvalitetssko med unikke detaljer

Har du for mange smarte kvalitetssko med unikke detaljer i din garderobe? Nej, vel! Så skal du helt sikkert kigge nærmere på de skønne sko fra det populære brand Copenhagen Shoes. Her har du nemlig mulighed for at sikre dig lækre smarte kvalitetssko med unikke detaljer.

Det Københavnske skomærke har specialisteret i at lave kvalitetssko, der også passer til alle fødder og giver god komfort til dine fødder. Komforten fylder i det taget utrolig meget hos Copenhagen Shoes. De har f.eks. udviklet en ganske særlig sål til alle deres støvler og sandaler, der giver dine fødder en fantastisk komfort. Indersålen indeholder et blødt latex-skum, som giver dine fødder det blødeste underlag og gør det behageligt at have de samme sko på hele dagen.

Ved hver af deres kollektioner formår Copenhagen Shoes at skabe lækre sko og støvler med helt særlige detaljer, som giver deres sko et unikt look der kan være med til at fuldende dit outfit. I kollektionerne er der også lagt stor vægt på at man bruger de mange tendenser fra hver sæson. Derfor kan du også tit finde de forskellige modeller i moderigtige farver og prints og udvælge din personlige favorit. Deres sko har altid helt unikke detaljer som f.eks. nitter, som lige sætter prikken over I’et på dit hverdags eller festlook.

Hos Dresslab.dk har vi allerede fundet vores favoritter med de unikke detaljer. Har du fundet dine?

pssst. Hvis du mangler hjælp til styling, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi hjælper altid gerne.