GRATIS FRAGT VED 499 KR. ELLERS 39 KR.

search-icon
logo-header
search-icon
icon

Returlabel i pakken

icon

Gratis ombytning

icon

1-3 dages levering

Sorte kjoler

Sorte kjoler til kvinder

Hos DressLab er vi vilde med den klassiske elegance og væld af stylingsmuligheder, som en sort kjole giver. Har du en sort kjole i dit klædeskab, har du altid noget at tage på. Det er lige meget om du skal på arbejde, til fest eller ned at handle, så vil en sort kjole altid kunne udgøre dit outfit og skabe et flot look.

Den sorte kjole må siges at være en sand klassiker, som kan findes i kvinders klædeskabe verden over. Det er et skønt item, som i den grad er kommet for at blive. Hos DressLab finder du mange forskellige sorte kjoler med forskellige design og i forskellige styles. Med en sort kjole i dit klædeskab vil du altid have noget trendy at tage på. Vil du gerne være sikker på at kunne følge tidens trends igennem året uden, at skulle udskifte din garderobe hver sæson, så er den sorte kjole svaret.

Den sorte kjole må i den grad siges at være det helt perfekte mix mellem det evigt tidsløse og det moderne og nutidige look. Du kan på den ene side afspejle en høj professionalisme og kant og på den anden side have en kreativ og legende udstråling. Det kommer alt sammen an på, hvordan du vælger at style din sorte kjole.

Den evige klassiker til festlige anledninger 

Den sorte kjole er et go to for mange kvinder, når de skal deltage til festlige anledninger. Den sorte kjole kan både styles mere formelt til at skulle bæres til en rund fødselsdag eller jubilæum, og den kan styles til at skulle en tur i byen. Til den sorte kjole kan du bære lige de accessoires som du vil, uanset materiale og farve. For det er det gode ved den sorte farve, den passer til alt. Skal den sorte kjoles styles formelt, kan du eksempelvis tilføje nogle enkle sølv eller guld smykker og et par smukke stiletter. Som overtøj kan du vælge at iklæde dig en feminin og elegant skindjakke, som også tilføjer outfittet en smule kant, eller du kan vælge en fin cardigan. Går du efter et mere casualt look, kan du vælge et par flotte støvler eller fine hvide sneakers og som overtøj kan du finde din yndlings denimjakke frem.

En sort kjole som workwear  

Du kan med en sort kjole let skabe et klassisk, formelt og elegant workwear outfit. Den sorte farve har en power i sig samtidig med, at den er utrolig feminin, elegant og neutral. Du kan eksempelvis bære et par fine strømpebukser eller nylonstrømper under og tilføje et par fine sko med hæl. Vil du derimod gerne skabe et lidt mere casualt workwear outfit, så kan du i stedet for et par strømpebukser bruge et par jeans under din kjole i stedet for og tilføje et par fine støvler eller sneakers

Den sorte kjole til hverdag

Med den sorte kjole i dit klædeskab har du altid noget at tage på, og så kan den styles på utallige måder til hverdag. Har du en sort kjole med et fint skørt, kan du tage en lækker sweater over, således at der skabes et flot todelt sæt. Du kan virkelig skabe en rigtig flot kontrast, hvis du vælger en sweater med et flot print eller farve på. Derudover kan du også skabe en flot detalje, hvis du vælger en sort sweater. Ved at vælge den samme farve skaber du på den måde et flot detaljeret snit/skæring i dit outfit, hvilket er med til at give dit outfit kant. Dette ser særligt rigtig flot ud, hvis din sorte kjole er stram forneden. 

Syntes du, at den sorte kjole er lidt for kedelig i sig selv ,og vil du gerne tilføje lidt spræl og farve til hverdagen, så kan du tage et par flotte eller vilde strømpebukser på. Hos DressLab finder du strømpebukser med smukke print og strømpebukser i fede farver. Hvis du vælger at tage et par strømpebukser på i en lidt vild farve på, skaber du en flot kontrast til den sorte farve, der ellers godt kan være dominerende i et outfit. På samme rammes dine ben også ind på smukkeste vis. Vælger du at tilføje et par flotte strømpebukser med print, tilsætter du også dit outfit den sidste subtile finesse. Du kan med strømpebukser til din sorte kjole både skabe et utroligt feminint look, men også et sensuelt look. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige strømpebuksestyles lige her.

Sort kjole med smukke detaljer

Udover de klassiske sorte kjoler, så finder du også sorte kjoler med smukke mønstre og prints, gennemsigtige ærmer og flotte bindesløjfer. Er du på udkig efter en mere raffineret kjole, hvori der indgår lidt flere detaljer, bør du se på vores udvalg af sorte kjoler med gennemsigtige ærmer. Denne lille og enkle detaljer har en utrolig smuk effekt, og fremhæver på fineste vis dine arme.

Hos DressLab finder du alt du skal bruge for at style din sorte kjole, lige meget om det er til hverdag eller fest. Er du i tvivl om hvilken facon, som passer bedst til din silhuet, så gå ind under kategorien Kropstyper.