GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Prepair

Prepair

Leder du efter super skønne styles med et feminint og moderigtigt twist, så gå på opdagelse i vores store udvalg af kjoler fra det danske brand Prepair. Kjolerne fra Prepair er både casual og stylish på samme tid, og de forener både det eksklusive og klassiske med et bohemian twist af elegance.

Skab unikke udtryk med en kjole fra Prepair

Prepairs legene tilgang til print, snit og udtryk ses tydeligt i deres kollektioner, og det er måske også derfor, at de er blevet så populære blandt modebevidste kvinder. Kjolerne fra brandet passer til enhver silhuet, og gør det virkeligt behageligt at følge tidens trends, uanset om du er en str. XS eller XXL. Det danske brand formår gang på gang at skabe styles som klæder kvindekroppen i alle dens afskygninger samtidig med, at dets styles, har respekt for vores forskelligheder.

Prepairs mange styles giver dig mulighed for at lege med din personlige stil, og tilføjer et unikt touch til din garderobe. De mange casual kjoler med flotte snit og udskæringer, som du kan finde hos os, vil være med til at give liv til din basicgarderobe. Kjolerne fra Prepair er til kvinden, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet, stil eller udtryk, og som tør at være en smule anderledes og innovativ i sit udtryk.

Kjolerne fra Prepair giver dig både en fin og feminin elegance samtidig med, at de har en rå edge over sig, som virkelig vil sætte en streg under din feminine power. Er du til et råt udtryk, kan du style din kjole til hverdag med en fed læderjakke eller statement accessoires, som vil give det sidste cool og rå touch til dit look. Især deres kjoler med leopardprint og andre eksotiske dyreprint har noget råt og vovet over sig, som vil være med til at give dit outfit kant og et sofistikeret, powerfuldt look.

Kjoler med print som sætter farve på hverdagen

I Prepair kollektioner kan du altid være sikker på at finde kjoler med flotte prints og mønstre, som er med til at give kontrast til dit outfit og look. En kjole med print er en perfekt kjole til hverdag, og vil give liv til dit outfit. For at skabe et casual look kan du tilføje en rå denim jakke eller en lækker cardigan og et par sneakers uden at blive for overdressed. Vil du derimod bruge din kjole med print som festkjole, så tilføj lækre accessoires, og lad kjolen gøre resten.

De forskellige kjoler med print som du kan finde fra Prepair, har alle et skandinavisk touch, da kjolerne på en og samme tid er super afslappede i deres look, men også meget udtryksfulde.

Korte kjoler fra Prepair til hverdag og fest

Prepair laver kjoler i forskellige længder, og korte kjoler er selvfølgelig ingen undtagelse. De korte kjoler fra brandet udstråler en klassisk vibe, men samtidig har de også noget legene over sig, som giver dig plads til at eksperimentere med dit look. De korte kjoler fra Prepair kan bæres som en cool hverdagskjole med et par smarte støvler eller sneakers, eller du kan dresse den op til en festkjole ved at tilføje dine yndlingsstiletter og flotte smykker.

En kort kjole har noget ungdommeligt og feminint over sig samtidig med, at den giver et powerfuldt udtryk. Er det efterår eller vinter, kan du matcher din korte kjole med et par trendy strømpebukser, som vil give dit outfit et helt nyt og spændende udtryk.

Lange kjoler fra Prepair

De lange kjoler fra Prepair er perfekte til foråret og sommeren, da de mange luftige styles og deres super gode pasform er perfekte til de lune og varme dage. En lang kjole kan styles på utallige måder, og kan både bruges til workwear, men også til festlige begivenheder. Går du efter et enkelt og formelt look, kan du eksempelvis vælge en kjole med ærmer, og tilføje et par leggings eller jeans nedenunder sammen med et par flotte støvler. Med kjoler i din workwear garderobe kan du udtrykke din personlige stil samtidig med, at du ser professionel ud. Vil du derimod bruge din lange kjole som festkjole, så slå håret ud, og tilføj en masse lækre smykker og eventuelt et bælte for at fremhæve din smukke silhuet.

Sådan styler du din kjole til hverdag

Mange kvinder vælger at gå i bukseoutfit til hverdag, fordi de er bange for at føle sig overdressed, men sådan behøves det bestemt ikke at være! En kjole fra Prepair kan styles på mange forskellige måder, og naturligvis også en måde, så du føler dig tilpas. Vil du bære din kjole til hverdag og gerne have et casual look, som stadig er super stilfuldt, så match din kjole med et par sneakers, støvletter eller støvler. Valg af sko har meget at sige om det helhedsindtryk som dit outfit giver, og skal det være helt nede på jorden, så vælg et par smarte sneakers. Til din kjole kan du enten tilføje en enkel cardigan eller tage en trendy oversize strik eller sweatshirt over. Med en trøje over din kjole skaber du en super fed effekt og kontrast til dit outfit.

Køb din nye hverdags -eller festkjole hos DressLab

Hos DressLab ønsker vi altid, at du får den bedste service og oplevelse, når du handler hos os. Er du i tvivl om, hvilken kjole du skal vælge, så prøv vores kjoletest her, eller besøg os i vores showroom i Silkeborg. Husk, at du altid får fri fragt ved køb over 399 kr.