GRATIS FRAGT VED 499 KR. ELLERS 39 KR.

search-icon
logo-header
search-icon
icon

Returlabel i pakken

icon

Gratis ombytning

icon

1-3 dages levering

Festkjoler

Elegante festkjoler til kvinder

Leder du efter din næste festkjole, er du kommet til det helt rette sted. Hos DressLab elsker vi alle typer af kjoler, men især dem, som sætter lidt mere kulør på de festlige anledninger. Her på siden finder du forskellige festkjoler, som har hvert deres udtryk og forskellige style. Vi har festkjolen til cocktailpartiet, til den runde fødselsdag, til en tur i byen og til brylluppet - you name it

Til sommerens mange fester og sammenkomster kan du næsten bære, hvilken som helt festkjole, men hvis der er noget, som skriger sommerfest, er det en yndefuld festkjole med smukke nuancer og print. Hos DressLab finder du mange forskellige styles til sommerens sommerfester og de lune sommeraftener. Vil du skabe et afslappet og casualt festlook, så lad håret være løst, og iklæd dig en løs sommerkjole med et flot og yndefuldt blomsterprint. Blomsterprintet er på den ene side super yndefuldt og feminint, men på den anden side også meget casual og afslappet. Til denne slags festkjole kan du sagtens finde dine fineste sandaler frem, dine cool sneakers eller et par smukke stiletter. Hvis festen strækker sig ud på den lune aften, kan du eksempelvis tilføje en fin cardigan eller en cool denimjakke. Cardiganen holder dit look sofistikeret, mens denimjakken vil tilføje et cool og afslappet look.

Den klassiske festkjole

Er du på udkig efter en mere klassisk festkjole, finder du det selvfølgelig også her hos os. Når vi taler om klassiske festkjoler, taler vi om kjoler, som er enkle i sit udtryk, og som har sofistikerede detaljer. Denne type af festkjole kan eksempelvis være en midi kjole, som er holdt i enkelte nuancer, en kjole med en feminin blondekant eller en kjole med et yndefuldt og enkelt print. Festkjoler kommer selvfølgelig i mange forskellige materialer, men går du efter et virkeligt elegant, klassisk og sofistikeret look, kan du kigge efter en kjole i eksempelvis satin eller viskose. En kjole i satin eller viskose er super enkel, men de skinnende materialer tilføjer bare noget ekstra til dit look og er utrolig feminin. 

Du finder her på siden mange forskellige festkjoler med fine og yndefulde detaljer. Du kan eksempelvis finde festkjoler, som virkelig fremhæver din smukke silhuet uanset størrelse, festkjoler med yndefulde og sensuelle gennemsigtige ærmer og festkjoler med forskellige udskæringer ved halsen. 

Din klassiske festkjole kan styles på mange måder, men et par flotte stiletter er altid et hit. Har du en lang festkjole på, vil du selvfølgelig virke højere med stiletter på, men de vil også gøre, at du ikke “forsvinder” i kjolen. Har du derimod en kort festkjole på, vil dine ben få ekstra opmærksomhed, da de vil synes længere. Er du faldet pladask for en af vores korte festkjoler, så tag også et kig på vores strømpebukser. Du kan nemlig tilføje et ekstra twist til dit look, hvis du tager et par strømpebukser eller nylonstrømper på, som har et fint, råt eller cool print. 


Festkjoler med print

Festkjoler med print er ekstra festlige og kan bæres til mange anledning. Du kan skabe et yndefuldt og feminint look med en kjole med blomsterprint, et sensuelt look med en kjole, som har et dyreprint og et look fyldt med kontraster, hvis du vælger en kjole med et grafisk mønster eller print. En kjole med mønster kan både være utroligt elegant og klassisk men også give et legende udtryk. Denne type kjole giver dig virkelig mulighed for at lege med farverne på dine accessoires og valg af sko. Har du et par stilfulde blå stiletter, som bare venter på at blive båret, så find en kjole med et smukt blåt mønster. Det skaber nemlig en fantastisk smuk helhed, når både kjole og sko passer sammen. 

Festkjoler til hverdag 

Selvom du er under kategorien festkjoler, så skal du ikke lade dig begrænse af dette. Mange af vores styles, kan nemlig også sagtens bæres til hverdag med den rette nedtonede styling. Du kan nemlig let skabe et super casualt og cool look, hvis du tilføjer et par cool sneakers til din festkjole og skruer en smule ned for smykkerne. Er det forår, kan du sagtens bære en denim -eller skindjakke over din kjole og tilføje et smart halstørklæde. Hvis et par sneakers er for afslappede, kan du også vælge et par Chelsea Boots eller en anden smart og trendy støvle. Er det en af de kolde måneder, kan du også bære et par cool jeans under din kjole og tilføje et par fede støvler.  

Lad kjolen falder smuk 

Har du en kjole, som har en tendens til at klistre til dine ben eller til at krave op, vil du kunne tilføje en underkjole til dit outfit. Denne sikrer, at din kjole falder pænt, den er med til at skabe en smuk silhuet og så forhindrer den din kjole i at kravle op. Har du valgt en tætsiddende kjole, og vil du gerne fremhæve din silhuet samtidig med, at eventuelle buler strammes ind, så tag et kig på vores udvalg af lækkert shapewear

Accessories til din festkjole

Når du har fundet din festkjole, er det tid til at vælge accessoires. Har du valgt en enkel og simpel festkjole, kan du gå all in på smykker, strømpebukser og valg af taske. Du kan eksempelvis lade dine smykker matche med din taske og sko. Du kan også skabe en rigtig WOW-faktor med et par vilde strømpebukser og lade dem bære looket. Når det kommer til valg af smykker, er det selvfølgelig smag og behag, hvad man er til. Men én ting er sikkert, det går aldrig galt med hverken guld -eller sølvsmykker. Hos os finder du super fine designs, som du både kan bære til hverdag og fest.

Er du stadig i tvivl om, hvilke kjole du skal vælge til en upcoming fest, så tag vores kjoletest eller gå ind under kategorien kropsfaconer. Under denne kategori har vi nemlig samlet de kjoler, som passer til hver facon, så du er sikker på, at kjolen vil passe til lige din silhuet.