GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Midi kjoler

Midi kjoler til kvinder

Leder du efter det perfekte mix mellem en maxi -og en minikjole? Så er midi kjolen perfekt til dig. Hos DressLab finder du altid et stort og varieret udvalg af den tidløse og moderigtige midi kjole i smukke styles. Midi kjolen kan bæres på job, til fest og til en dag på sofaen. Gå på jagt her på siden og find din næste midi kjole. Ved du ikke, hvilken facon du skal gå efter? Du kan læse om de forskellige kropstyper her på DressLab eller prøve vores kjoletest

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter det spiller ingen rolle, hvis du gerne vil have en af dine midi kjoler på. Midi kjolen kommer i mange forskellige snit, udskæringer og styles, men fælles for dem alle er, at de går under knæene. Med sin knælange længde har midi kjolen en klassisk elegance over sig og kan bæres af kvinder i alle aldre og med alle slags silhuetter. Hos os finder du midi kjoler til alle de kvinder, som du er. Vi har de ultra feminine styles, de rå og cool styles, og den casual style. Har du ikke allerede en midi kjole i dit klædeskab, mener vi bestemt, at det er på tide at få en. Denne moderigtige kjole er nemlig med sit snit et must have i enhver kvindes garderobe uanset tidens trends. Den kan bruges af karrierekvinden, kvinden som studere og kvinden, som går hjemme. 

Midi kjoler med print

En midi kjole med print er fantastisk smuk, og så kan du selvfølgelig finde et hav af forskellige styles med print her på siden. Midi kjolen med print kan både bruges til hverdag og fest. Du kan med en midi kjole med print nemt skabe et feminint, casual eller råt hverdagsoutfit. Går du efter et feminint look, så find en kjole med et romantisk og drømmende blomsterprint. Er du mere til et casualt udtryk, kan du gå efter en midi kjole med et cool print. Er det, det rå look, som du gerne vil prøve af, så prøv en midi kjole med et fedt dyreprint.

Midi kjole som workwear

Midi kjolen er et perfekt item i din workwear garderobe. Den er med sin længde formel uden, at den bliver for lang, og så kan du finde dem i mange professionelle styles her på siden. Særligt bør du tage et kig på de styles, som er holdt i én enkelt farve eller i nedtonede nuancer. Denne kombination henvender sig især til dig, som har en arbejdsplads, hvor der er en formel dresscode.

Er der ingen dresscode, kan du stadig se formel og klassisk ud, selvom du vælger en kjole med et smukt print. Vælger du en midi kjole med print, er du med til at live det kedelige kontorlandskab en smule op og gøre op med det ofte kedelige arbejdsoutfit. På job kan du sagtens bære en midi kjole, hvor der er gang i farverne og mønstrene, men ønsker du ikke, at det bliver for overdressed, så tilføj et par neutrale sneakers, brug få smykker og sæt håret op i en rodet, men flot stylet knold.

Er du mere til en style med en ensfarvet kjole, kan du pifte dit outfit og look lidt op ved at tilføje et par cool leggings eller strømpebukser. Det skaber en super fin og subtil detalje i dit outfit, da man kun lige kan ane dine strømpebukser på grund af kjolens længde. Igen kan et par sneakers bruges, men denne gang må der gerne være lidt mere knald på farverne. 

Midi kjoler til årets fester 

Midi kjolen er som skabt til en tur på dansegulvet, cocktailparties eller selskabsmiddage. Skal du en tur på dansegulvet er der frit valg på alle hylder af styles. Tilføjer du et par cool stiletter og funklende smykker, så er du good to go! Vil du gerne have kjole med lidt svung i, når du danser, så skal du gå efter en midi kjole med en A-form, eller en med eksempelvis et lille skørt. Skal looket tilpasses et cocktailparty, tag da et kig på vores elegante og sensuelle midi kjoler med dyreprint, eller i satin/viskose. Der er en helt unik elegance over en kjole i viskose eller med dyreprint samtidig med, at den udfordrer, hvad vi plejer at gå i. Skal du til middagsselskab, så kan du eksempelvis gå efter en kjole med et loose fit og et smukt print. Til sådanne arrangementer kan du tilføje et par fine stiletter eller flotte støvletter. 

Når vi taler om årets fester, kan vi ikke komme udenom den største. Nytårsfesten. Til nytårsfesten må der gerne komme lidt ekstra glimmer og glamour over dit outfit. Alt for ofte ender vi i en sort kjole, hvilket bestemt også virker, men har du tænkt på en kjole med et fedt mønster eller print til at skille dig ud fra mængden? Du kan sagtens vælge en vild midi kjole, hvor der en knald på mønstre og prints og samtidig se glamourøs og elegant ud. Style din midi nytårskjole med et par stiletter, smykker og en vild og vovet makeup.

Mangler du accessoires til din midi kjoler så klik her.
Er du hverken til mini -eller midi kjoler, så gå på opdagelse i vores univers af skønne og drømmende maxikjoler og lange kjoler.