GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Maxikjoler

Maxikjoler

Hos DressLab finder du et stort udvalg af smukke maxikjoler med -og uden flotte prints og mønstre. Maxikjolen er perfekt til en solrig søndag sammen med veninderne, en lun sommeraften eller til årets formelle fester. Du finder her på siden maxikjoler i forskellige styles, forskellige snit og helt sikkert maxikjoler som du vil elske. 

Vores store udvalg af fine, fantasifulde og fashionable maxikjoler venter kun på at du slipper din kreative side løs og prøver, at style dem på alverdens måder og til alverdens anledninger og begivenheder i løbet af året. Sammensætter du din maxikjole med de helt rigtige accessoires og fodtøj, kan du skabe dine helt egne unikke og personlige looks.
I vores store og alsidige udvalg af maxikjoler, finder du styles, hvor der virkelig er tænkt over de helt små detaljer. Styles, hvor kjolens moderne print vil tage pusten fra dig og dem, som ser den og styles, hvor folk vil tro, at du har haft et helt glamsquad bag dig. 

Maxikjoler til hverdag 

Vil du bruge din maxikjole til hverdag, håber vi, at du har et par cool sneakers, som passer til, for det er et match made in heaven. Er det sommer er et par ballerinaer selvfølgelig også et super fedt og feminint valg. Selvom maxikjolen med sin længde kan virke formel, kan den sagtens styles til at være super casual og afslappet. Måden dette gøres på, kan være ved at finde en lækker og vamset strikket sweater frem. Hvis din maxikjole har print, skal sweateren holdes i neutrale farver, mens sweateren derimod gerne må have knald på farverne, hvis din maxikjole er enkel i sin style. I forhold til accessoires skal disse holdes enkle. Du kan tilføje 2-3 diskrete og enkle halskæder, som matcher i deres style og lade dem udgøre dine accessoires. Mere skal der ikke til.

Maxikjoler til årets fester 

Maxikjolen kan på grund af sin længde styles til at være meget formel, og den er derfor perfekt til større festlige begivenheder som eksempelvis et bryllup. Som gæst til brylluppet bør du helt bestemt tage et kig på vores maxikjoler i smukke prints, og med lange ærmer dekorerede ærmer. Du kan på siden her finde smukke maxikjolestyles i flotte lyse nuancer med -og uden print. For et ekstra elegant og formelt look, kan du style din maxikjole med smukke smykker. Har du forelsket dig i en maxikjole med dyreprint, kan du med fordel vælge flotte guld -eller sølvsmykker for et klassisk og feminint look. Er din maxikjole mere enkel, kan du sagtens vælge store statement ørering eller en stor statementhalskæde. Du kan finde de accessoires du har brug for på siden her.

Du kan i vores store udvalg fine maxikjoler med forskellige snit, og vil du gerne fremhæve din smukke silhuet, så vælg en maxikjole med bindebånd eller elastik i taljen eller en maxikjole med en dyb V-udskæring. Når det kommer til kjolens design, kan du gå efter en kjole med et print eller en farve, som afspejler sæsonen. Er det forår/sommer, vil et blomsterprint være helt fantastisk og er det efterår/vinter, vil en maxikjole med mørkere nuancer passe godt ind.
Når du skal style din maxikjole, er det vigtigt, at du tager hensyn til din højde. Er du ikke så høj, kan det være en god idé at vælge en sko med hæl, da du ellers kan “forsvinde” i kjolen. 

Maxikjoler året rundt

Mange kvinder finder først deres maxikjoler frem, når sommeren banker på døren, men det mener vi hos DressLab er en kæmpe fejl og desuden også mange spildte chancer for mange fantastiske looks. Vil du gerne bære din maxikjole til efteråret, så tilføj en cool sweater, som passer til maxikjolens style. Med sweaterens cool udtryk og længden fra maxikjolen skaber du et todelt og casualt og feminint hverdagslook, hvor din maxikjole fungerer som en flot og stilfuld nederdel. Når det kommer til fodtøj, kan du sagtens have din yndlings sneakers på. Det kan dog være en god idé for dig, som ikke er så høj at tage fodtøj på, som har en lille hæl. Er det blevet forår men er det stadig for koldt at gå uden jakke, kan du også tilføje en super fed skind -eller denimjakke (gerne lidt oversize) til dette look. 

Maxikjole som graviditetskjole 

Maxikjolen er den perfekte graviditetskjole igennem hele året. På grund af det ofte loose fit er der plads til den voksende mave, uden du behøves at gå på kompromis med din komfort og stil. Vælger du en maxikjole som graviditetskjole, skal du vælge en style, hvor der ikke er bindebånd eller andet, som går over den voksende mave. Det kan derfor være en god idé at vælge en style, hvor der er bindebånd eller elastik ved busten, da det vil være mest komfortabel for dig samtidig med, at din gravide mave bliver vist frem på smukkeste vis. Bruger du en maxikjole som graviditetskjole, kan du også bruge den når graviditeten er slut!

Leder du stadig efter en kjole at tage på til årets festlige begivenheder, kan du tage et kig på vores festkjoler eller midikjoler. Er du i tvivl om hvilken facon din kjole skal have, kan du trykke ind under kategorien kropstyper og finde en kjoletype, som passer til din silhuet.