GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Accessories

Accessoires fuldender dit look

Hos DressLab finder du et stort udvalg af smukke, elegante og cool accessoires til dit outfit. På siden her vil du kunne finde bælter, hårbøjler og spænder, smykker, strømpebukser, tasker og tørklæder. Kort sagt kan du finde alt, som du skal bruge for at fuldende dit look både til hverdag og til festlige anledninger. 

Kan man få for mange accessoires? Man kan i hvert fald aldrig få nok at vælge imellem. Hos DressLab ved vi, at nogle gange skal der lidt ekstra sipce på hverdagsoutfittet eller ens festlook, og netop derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige accessoires til dig her på siden. Gå på opdagelse i vores store univers af forskelligt tilbehør og accessoires, og lad dig blive inspireret til dit næste look.

Brug bæltet rigtigt

Et bælte kan bruges på praktisk vis, men det kan også bruges til at skabe subtile detaljer i dit outfit eller til at vise din silhuet frem. Her på siden finder du smukke bælter og bæltetasker, som kan bruges til både hverdag og fest. Vil du gerne tilføje en ekstra detalje til dit hverdagsoutfit, kan du eksempelvis sætte dit bælte i taljen på din skjortekjole, og på den måde lave en smuk silhuet. Du kan også finde et bælte med et flot spænde, sætte det i dine bukser, komme din skjorte/bluse løst ned i buksekanten og lade bæltespændet titte frem som en lille, diskret og fin detalje. 

Neglelak den ultimative accessoires

Selvom en neglelak er en forholdsvis simpel ting, så er den alt andet end ubetydelig, når det kommer til at skulle skabe et flot look. Du kan bruge neglelak året rundt og til alle anledninger. Du kan her på siden findes neglelakke, som er holdt i lyse og romantiske nuancer, neglelakker med knald på farverne, den klassiske røde neglelak og mange flere. Neglelakken er en accessoires til dit outfit, som aldrig vil gå out of style

Når du skal vælge neglelak til dit look, kan du gå efter en nuancer, som passer til dit outfit, men du kan også vælge en neglelak, som har en vild og vovet kontrastfarve. Det er det smukke ved neglelakken. Ligegyldigt hvilken farve din neglelak har, så kan den passe til næsten alle slags outfits og farvekombinationer. 

Hvilke farve skal du så vælge? Du skal vælge den farve, som du mener vil matche din garderobe og det udtryk, som du gerne vil give bedst. Om sommeren kan det være flot med farverige nuancer, som passer til din sommerkjole og din sommerbrune teint, mens det om vinteren kan være flot med nude eller mørkere nuancer. Med en neglelak får du i den grad mulighed for at lege med forskellige farvekombinationer og udtryk. 

Tilsæt et ekstra finish med et par strømper, strømpebukser eller nylonstrømper 

Et par strømpebukser kan virkelig gøre en stor forskel for dit outfit, lige meget om de er en tilføjelse til dit workwear, til hverdagskjolen eller til festkjolen. Har du en kjole, som er holdt i en enkel style, kan det være super fedt at tilføje et par farverige strømpebukser eller et par strømpebukser med print for at tilføje dit look en smule kontrast eller vildskab. Har din kjole en slids, kan et par strømpebukser i den grad også være med til at udgøre den sidste finesse, når benet titter frem fra kjolen. 

Er du helt vil med strømpebukser, som har et dyreprint, kan du selvfølgelig også finde det her hos os ved DressLab. Et dyreprint har både noget vildt og vovet over sig, men også noget elegant og klassisk. Hos os kan du blandt andet finde strømpebukser med det sensuelle og elegante leopardprint. Disse er især gode til outfits, hvor du har en sort kjole eller en nederdel på. Du finder selvfølgelig også de mere enkle styles med elegante prikker eller styles, som har en fantastisk flot shimmer effekt. 

Elegante tasker 

Kan man egentlig få for mange tasker? Svaret er nej. Det mener vi i hvert fald ikke hos DressLab. En flot taske er med til at fuldende et look, og hos DressLab vil du helt sikkert finde et par tasker, som kan fuldende mange af dine looks. En taske kan være en essentiel del af en kvindes outfit, da vi kan have de vigtigste ting deri. Vore pung, mobil, eventuel makeup og ekstra hårelastikker. 

Hos DressLab er vi selv store fans af de klassiske og elegante tasker i ægte skind. En taske i ægte skind kan bruges til alle slags outfits. Til sommer -eller maxikjolen tilfører den et afslappet touch af en fed bohemian style, og til det klassiske og formelle outfit tilfører den et ekstra touch af luksus. 

I vores udvalg af tasker finder du den casual bæltetaske i skind, som er super praktisk i hverdagen. Du finder derudover smarte taskepunge, hvis du kun skal have det vigtigste med, eller bare gerne vil have det vigtigste samlet ét sted, og så finder du forskellige styles af klassiske tasker i skind. Uanset hvad du leder efter, finder du det her hos os. 

Tørklæder hos DressLab 

Hos DressLab finder du selvfølgelig også smukke, farvefulde og stilfulde tørklæder, som kan fuldende dit look. Har du et outfit på, som er holdt i mørke farver, kan du skabe en fed effekt og kontrast ved at tilføje et lyst eller farverigt tørklæde som accessoires. Hos os finder du tørklæder, som kan holde halsen varm i vinterhalvåret, og smarte og lette styles, som kan skærme halsen mod forårets kolde morgenbrise. 

Har du fundet de perfekte accessoires, men mangler du en kjole at style det med, så tag et kig i vores kæmpe kjole univers her på siden.