GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Karen By Simonsen

Karen by Simonsen

Det danske brand Karen by Simonsen blev grundlagt i 2009. Brandets smukke og tidløse designs tager udgangspunkt i den altid klassiske danske designtradition, hvor der er særligt fokus på smukke silhuetter, et godt håndværk, wearability og ikke mindst tidsånden. Kollektionerne fra Karen by Simonsen emmer af nysgerrighed, rene linjer og ikke mindst en fantastisk kvalitet, som holder sæson efter sæson. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tidløse kjoler fra dette brand, og glem alt om tid og sted.

Kjoler fra Karen by Simonsen

Fra Karen by Simonsen vil du altid kunne finde elegante og klassiske styles, som tager udgangspunkt i den skandinaviske designtradition, hvor der er fokus på ren elegance og feminine detaljerigdomme, som er med til at skabe moderne outfits for den moderne og kvalitetsbevidste kvinde. Det danske brand kombinerer på mest stilfulde vis neutrale farver med legene, farverige nuancer og feminine og powerfulde detaljer med klassiske og tidløse silhuetter, som på smukkeste vis omfavner nutidens kvinde og hendes idealer.

Farverige kjoler året rundt

Sæt lidt kulør på hverdagen med en kjole fra Karen by Simonsen. En farverig kjole kan spice ethvert outfit og udtryk op, lige meget, om du går efter et casualt eller festligt look. Det kræver måske lidt mod at bære en farverig kjole, men tro os, du vil ikke fortryde det. I norden har vi ofte en tendens til at iklæde os basic farver som hvid, sort og grå i vinterhalvåret og en smule mere farve til forår og sommer. Det syntes vi hos DressLab er en skam. Når du inviterer lidt farve ind i din garderobe, får din fantasi lov til at lege lidt mere, når der skal vælges outfit til dagens gøremål, og du giver dig selv lov til at udfordre og udforske din personlige stil.

En kjole med farve hører ikke kun de solrige dage til, den kan også sagtens bæres på en kold og grå mandag morgen midt i november. Når du tilsætter en smule farve til dit outfit, skiller du dig ikke kun ud på en moderigtig måde, du er også med til at inspirere andre kvinde til at udforske deres personlige stil.

Kjoler med smukke snit fra Karen by Simonsen

Fra Karen by Simonsen kan du finde korte -og lange kjoler med smukke snit, som helt sikkert vil klæde lige præcis din silhuet. Vil du gerne fremhæve din talje, så gå for eksempel efter en kjole med et fint bindebånd i taljen. En kjole med bindebånd i taljen kan bæres af enhver silhuet og er med til at skabe den smukkeste silhuet, lige meget om du er en størrelse S eller XL. Vil du gerne fremhæve og skabe opmærksomhed omkring din hals og buste, så vælg en kjole med en elegant V-udskæring, og brug eventuelt en lang halskæde for ekstra fokus.

Er du mere til et tomboy og casualt inspireret look, så kan du eksempelvis gå efter en smart skjortekjole. Skjortekjolen er med sin flotte karakteristiske krave den perfekte kjole til både hverdag og fest, og kan nemt styles op og ned, alt efter hvilket look, som du går efter. Vil du gerne tilføje lidt glamour til din skjortekjole, så vælg et par store -eller lange øreringe og et par fine støvler eller stiletter.

Kjoler med mønstre

En kjole med mønster kan se ud på mange måder, og behøves ikke nødvendigvis udstråle en ”her kommer jeg” attitude. En kjole med mønster skaber en flot kontrast til det ellers til tider grå gadebillede, lige meget om den er holdt i sarte nuancer eller i mere farverige kontraster. Karen by Simonsen har en klassisk dog trendy tilgang til deres mønstrede kjoler. Du kan i deres fantastiske kollektioner finde kjoler med sofistikerede og elegante prints, men også kjoler med mere udfordrende prints, som i den grad vil lade din personlighed skinne igennem.

Enkle kjoler med en stærk attitude fra Karen by Simonsen

Selvom en kjole er enkel, behøves den bestemt ikke at være kedelig. Fra Karen by Simonsen kan du finde et væld af enkle styles, som vil kunne spice din garderobe op, uden at du skal gå på kompromis med din personlige stil. De enkle kjoler fra brandet er især kendetegnet ved deres mange fine detaljer, når det kommer til snit og fantastiske silhuetter. En kjole i et enkelt og moderigtigt design kan bruges alle dage hele året rundt, og er utrolig nemt at style.

Går du efter et casual og sporty look, så mix din kjole med et par ultra fede sneakers og eventuelt en denim -eller læderjakke. På den måde bevarer du et feminint touch samtidig med, at du udstråler en casual og rå power. Vil du derimod gerne style din kjole med et enkelt design til en tur i byen, så match kjolen med fine smykker, et par flotte strømpebukser med mønster og et par skønne stiletter eller støvler.

Find eksklusiv damemode på DressLab.dk

Hos DressLab kan du finde kjoler, sko og accessoires for enhver smag og til enhver anledning. Vi bestræber os på altid at have det nyeste indenfor damemode, så du kan gå hver sæson i møde med moderigtige outfits.

Hos os får du altid den bedste service, og vi hjælper gerne dig med at finde de perfekte kjoler til din hverdag og festlige anledninger. Du kan shoppe damemode her på siden eller besøge vores smukke showroom i Silkeborg. Husk, at du hos os altid får gratis fragt ved køber over 399,-.