GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon
cart-icon

Returnering

Du har altid 14 dages returret fra den dag pakken var disponibel i din pakkeshop. Ønsker du at returnere en vare, skal du indenfor 14 dage efter dette tidspunkt returnere varen i ubrugt og intakt stand. Returvarer skal leveres på vores adresse i Silkeborg. 

Sender du din ordre tilbage efter returfristen på 14 dage er overskredet, kan vi ikke behandle din retur som modtaget rettidigt, og du skal derfor betale for at få sendt varen retur til dig igen, alternativt afhente den gratis i vores butik i Silkeborg.

Det er nemt at returnere til DressLab.

En returlabel er vedlagt i din pakke. Benytter du dig af denne fratrækker vi 39,- fra dit returbeløb. Ønsker du at ombytte en vare (du kan bytte gratis til anden størrelse, så koster returlabellen naturligvis ingenting at benytte).

Du skal returnere varen, som da du modtog den; i samme originale emballage og med alle mærker på varen. Det sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

Du kan ikke returnere brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand, som ved leveringen.

Hvis vi modtager en vare retur, hvor mærker er taget af og/eller varen har været i brug kan vi ikke sælge den igen og varen har således ingen værdi. Det betyder, at du ikke får beløbet for varen retur.

Når du gør brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til Dresslab. Alle varer der returneres til DressLab skal være forsvarligt indpakket.

Hvis du fortryder dit køb og returnerer varen som da du modtog den, får du selvfølgelig beløbet for varen tilbage.

Tilbagebetaling sker til det til det samme kort, som blev anvendt ved købet af varen.

Gratis retur til butik

Du kan gratis returnere dine produkter i vores showroom i Silkeborg tirsdag-fredag ml. 12-17 og lørdag 10-14. Adressen er: Chr. 8’s vej 6A, 8600

Gratis ombytning ved webshop-ordrer (gælder ikke ordrer udenfor Danmark)

Har du købt en vare på DressLab.dk og ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Vi anbefaler, at du med det samme indgiver en ny ordre, for at sikre at den ønskede størrelse i mellemtiden ikke er blevet solgt.

Når vi modtager returvaren, overføres beløbet for fragten og varen til det kort du anvendte ved købet.

Denne fremgangsmåde sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

OBS: Gratis ombytning gælder udelukkende for ordre bestilt på webshoppen. Har du bestilt din ordre via Facebook Livestreaming, Facebook eller Instagram, gælder almene regler for retur. Se “returnering”.