GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Ofelia

Ofelia

Fra Ofelia finder du blandt andet super trendy kjoler, tunikaer og leggings, som vil gøre sig godt i et ethvert klædeskab. De forskellige styles fra Ofelia byder på farverige kjoler, kjoler med print og super fine hverdagskjoler for enhver smag. Derudover leges der også med forskellige snit, som er med til at skabe helt fantastiske silhuetter. Ofelia er et af vores billigste kjolebrands, men du får naturligvis stadig en skyhøj kvalitet og lækre tekstiler.

Sæt farve på hverdagen med en kjole fra Ofelia

Med en flot og farverig kjole kan du skabe et helt unikt look til hverdag. En kjole med lidt farve tilføjer en ny form for liv til dit look, og især i efterårs -og vintermånederne kan den være med til at give et frisk pust af ny energi til det til tider kedelige hverdagslook. Med en kjole eller tunika fra Ofelia kan du kombinere det legene med det elegante, på helt nye måder.

En kjole med flotte farver eller print behøves ikke kun at være forbeholdt den skønne sommer og festlige anledninger, og du kan sagtens style en kjole med print eller farver til hverdag på en enkel måde. Du kan eksempelvis kombinere din kjole eller tunika med et par jeans og nogle flotte støvler uden at føle dig overdressed og stadig opnå et formelt og tidløst hverdagslook. Går du efter et mere casual outfit så skift støvlerne ud med et par gode sneakers.

Kjoler med V-hals

En kjole med V-hals er en sand klassiker, når det kommer til udskæringer på en kjole til kvinder. V-halsen er både sofistikeret, enkel og sensuel på samme tid, og så er den perfekt, hvis du bærer smykker til. Derudover passer en V-udskæring til enhver kropstype og silhuet. Den indrammer på smukkeste vis din hals samtidig med, at den med sin form gør, at halsen synes længere. På mange af de forskellige styles kan du selv justere, hvor stor udskæringen skal være, da mange af kjolerne har supper fine knappedetaljer.

Er du vild med V-udskæringens effekt, men ønsker du ikke at vise for meget, kan du med fordel bruge en fin underkjole under og lade eventuelle blonder titte frem, som en fin, lille detalje i dit outfit. Det gør både, at du føler dig komfortabel, men det tilføjer også et super feminint og elegant touch til dit look.

Skønne tunikaer til hverdag

Med et par tunikaer i garderoben har du altid noget at tage på uanset anledning. En tunika giver med sit løse og lette snit et afslappet look, og kan bæres af kvinder i alle aldre. En tunika er super feminin og kan bruge til både til hverdag og fest alt efter dens snit, nuancer og farver. Tunikaen er et absolut must have igennem sommeren, og hvis du skal på ferie. Tunikaen er nemlig perfekt i det varme vejr, eller hvis du gerne vil kunne dække dig en smule til på stranden og stadig se super fashionabel ud.

Det løse snit, som især er kendetegnet for denne type af kjole, giver dig mulighed for at lege med dens form og udtryk. Vil du gerne skabe fokus omkring din talje, kan du eksempelvis tilføje et rigtig fint bælte, som vil skabe en super flot silhuet. Er du mere til et løst snit, så lad tunikaen hænge, og tilføj eventuelt en skøn cardigan eller jakke over.

I hverdagen kan du bære et par jeans eller bukser under og matche med med et par støvler eller sneakers. Det afslappede, men yderst stilfulde og moderigtige look, kan understreges ved at sætte håret op i en messy bun eller ved, at brug flotte hårspænder, som vil være med til at give et legene og elegant look. På siden her kan du finde tunikaer i forskellige farver og print, og med korte og lange ærmer. Der vil helt sikkert være en style, som du vil kunne lide.

Lækre Leggings

Hvis du mangler noget at spice dit hverdagskjoleoutfit op med, så tag et kig på de super lækre leggings fra Ofelia. Du finder her på siden leggings i et enkelt design, men også leggings med print og super fine farver. Et par leggings med print kan være med til at tilføje den sidste finish til dit hverdagslook, særligt hvis din kjole er meget enkel. Et par leggings med print eller farve tilføjer kontrast til dit look, og giver fokus på dine skønne ben.

Har du en forholdsvis lang kjole på, og vil du gerne skabe en smule wow-effekt, så tag et par lækre leggings med et vildt print på, og lad dem titte frem under kjolen. I vores store udvalg af leggings fra brandet kan du finder styles for enhver smag både til hverdag og fest.

Køb din næste kjole hos DressLab

Hos DressLab elsker vi kjoler, og vi syntes, det er vigtigt, at du finder lige dén kjole, som du føler dig tilpas i. Er du i tvivl om hvilken kjoletype, som passer til din silhuet og præferencer, så kan du tage vores kjoletest lige her. Hos os får du altid gratis fragt ved køb over 399 kr. og vil du gerne se og prøve et udvalg af vores kjoler, så besøg vores showroom i Silkeborg.