GRATIS FRAGT VED 499 KR. ELLERS 39 KR.

search-icon
logo-header
search-icon
icon

Returlabel i pakken

icon

Gratis ombytning

icon

1-3 dages levering

Nailberry

NAILBERRY

En flot neglelak er det perfekte accessoires til både hverdagsoutfittet og til fest. Engelske NAILBEERY har udviklet et stort udvalg af neglelakker i verdensklasse, som er certificerede veganske, cruelty free og halal og så indeholder de ikke skadelig kemi, som skader dine negle. For NAILBERRY handler det om at skabe holdbare neglelakker, som har respekt for vores velvære, naturen og miljøet. Se vores store udvalg her på siden, og find din yndlingsfarve.

Neglelakker uden skadelig kemi: Endelig en neglelak, som kan bruges af gravide

Med en helt særlig omtanke for din sundhed og velvære har engelske Sunia Hully udviklet en fantastisk patenteret og langtidsholdbar formel for sine neglelakker. Den patenterede formel i neglelakkerne giver sunde og velplejede negle, som har opnået PETA’s certificering for at være dyrevenlig samtidig med, at den også har vundet flere Beauty Award og til stadighed gør det. Neglelakkerne kan bruges af allergikere, gravide, ammende og børn og er kendt for sine forstærkende egenskaber på neglene, da den særlige formel lader fugt trænge ned igennem til neglen.

Neglelak fra NAILBERRY i alle nuancer

Her på siden kan du gå på opdagelse mellem mange forskellige farver af neglelak, alt efter hvad du er til. En neglelak kan være med til at udtrykke din helt egen unikke stil, og kan både bruges som en subtil lille detalje eller som et statement. Fra NAILBERRY finder du neglelakker, som er fri for skadelig kemi i alle regnbuens farver, og der vil helt sikkert være en farve eller nuance, som du vil elske.

Rød neglelak: En sand klassiker

I vores store udvalg af kemifrie neglelakker kan du blandt andet finde den helt klassiske, røde neglelak, hvis nuancer er blevet brugt i årtier til at skabe et sofistikeret, sensuelt og powerfuldt look af kvinder verden over. En rød neglelak kan både matches til en mørk kjole, men bestemt også til en mere lys en.

Natural neglelak

En naturel neglelak er den perfekte neglelak til hverdag og er med til at tilføre et lille strejf af klassisk elegance, lige meget om du er klædt super feminint på, eller har et mere tomboy inspireret outfit på. På grund af delikate nuancer som Almond, Au Naturel, Flapper og A touch of powder behøves du ikke, at tænke over om din neglelak matcher din kjole eller resten af dit outfit.

Farverige neglelakker

Elsker du farver ligeså meget som vi gør hos DressLab, så vil du elske udvalget af neglelakker med flotte farver og nuancer fra NAILBERRY. I vores store udvalg kan du finde neglelakker, som passer til alle årstider og til alle outfits. Byd eksempelvis foråret velkommen med en dusty rosa, en skøn gul eller en trendy pink. Til efterår og vinter kan du finde de mørkere nuancer frem som en malibu -eller blueberry blå neglelak, en intens sort eller den klassiske røde. De mørke farver passer perfekt til disse årstider, men lad dig ikke begrænse. De lyse neglelakker vil med deres lette nuancer være med til at give et touch af lys og forår i den ellers kolde og mørke årstid.

Bæredygtig top & basecoat

NAILBERRY har samlet deres top -og basecoat i én, hvilket ikke kun er praktisk, men også økonomisk for dig. En basecoat anvendes, inden du ligger din neglelak og er med til at forhindre, at dine negle bliver misfarvede eller gule. Derudover vil basecoaten også være med til at danne et underlag for din neglelak, og forlænger på den måde holdbarheden af det færdige resultat. En topcoat er super vigtig, hvis du gerne vil have en holdbar neglelak. Din topcoat påføres efter, at du har brugt din farvede neglelak, og er også med til at pleje dine negle.

Ligesom de andre neglelakker fra det prisvindende brand NAILBERRY er deres top -og bascoat fri for thalater, formaldehyd, parabener og alkohol, og så er den tilsat UV-filter for at beskytte dine negle yderligere.

Bagom NAILBERRRY neglelak

NAILBERRY blev grundlagt i 2012 i Sunia Hully’s egen neglesalon i London. Sunia bemærkede, at hendes klientel oplevede tørre og beskadiget negle, uanset livsstil. Hun gik herefter i gang med at udvikle en række lakker, som snart ville vise sig, at kunne hjælpe kvinder med deres flossede negle.

Resultatet blev den prisvindende L’Oxygéné-serie. Ved at anvende det nyeste indenfor patenteret teknologi leverer L’Oxygéné-serie-serien farver til en sundere manicure. Sortimentet er senere blevet udvidet med mange forskellige farver og ikke mindst neglebehandlinger, som udelukkende er designet til at behandle og reparere beskadigede negle.

Køb din NAILBERRY neglelak på DressLab.dk

Hos DressLab er vi vilde med alt, som kan give dit velvære et lille pust. Lige meget om det er en fin kjole, et par nye sko eller en neglelak. Hos os kan du finde lige den neglelak i den shade, som du drømmer om, og som vil kunne være din lille forkælelse i den travle hverdag.

Når du handler hos os, får du altid fri fragt ved køb over 399 kr. og har du brug for råd eller vejledning til køb af din næste kjole, så kan du skrive til os på mail, prøve vores kjoletest eller deltage i vores online kursus