GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Saint Tropez

Saint Tropez

Det danske brand Saint Tropez er indbegrebet af en feminin og let energi, som sæson efter sæson skaber trendy tøj til den moderne og stilbevidste kvinde. I vores store udvalg af modetøj fra Saint Tropez vil du blandt andet kunne finde super skønne kjoler til hverdag og fest, og uundværlige basic items til din hverdags -og festgarderobe. Brandet designer tøj til kvinden, som ikke går på kompromis med sin stil, og som vil have behageligt og trendy tøj, som sidder godt.

Kjoler til hverdag fra Saint Tropez

En kjole fra Saint Tropez emmer af en yndefuld elegance og kan bæres til både hverdag og festlige anledninger hele året rundt. Brandet tager hver sæson udgangspunkt i tidens trends, men mixer den altid med deres eget og velkendte brand DNA. En kjole fra Saint Tropez kommer i mange forskellige afskygninger og kan styles til enhver begivenhed og kjolernes fine snit, og casual prints gør dem perfekte som en fast del af din hverdagsgarderobe.

Tilsæt en smule spice til hverdagen, og åben skabslågen for flere kjoler i din hverdagsgarderobe. Med en kjole fra det danske brand er det slut med ikke at vide, hvad du skal tage på en regnfuld onsdag morgen, uanset årstid. Du kan eksempelvis style din kjole med nogle enkle strømpebukser og et par fede støvler for et smart hverdagslook i efteråret og vinteren. Ved at tilføje et casual item som en støvle til dit outfit bringer du outfittet ”ned”, og lader det blive et casual og fint hverdagssæt.

Saint Tropez giver med deres forskellige og casual styles mulighed for at skabe forskellige looks, og du vil helt sikkert kunne finde en kjole eller to hos DressLab, som vil passe ind i din garderobe, uanset om du er til korte kjoler eller lange kjoler. Du kan med brandets forskellige styles også udforske, udfordre og udvide din garderobe med nye styles, som kan skabe et hav af nye outfits med mulighed for forskellige kombinationer.

Sådan styler du din kjole til hverdag

Du kan finde kjoler fra Saint Tropez i mange forskellige farver, og ikke mindst med mange super fine mønstre hos os. En kjole med mønster er med til at give liv til dit outfit, især en grå efterårsmorgen, og lader dig på den måde skille dig ud fra mængden. En kjole med mønster kan både bæres på kontoret, på café med veninderne og til fest. Når du bærer en kjole med mønster til hverdag, kan det være en god idé, at tilføje dine yndlings sneakers og en casual, lang cardigan eller denimjakke til at tage over for et afslappet, men yderst stilfuldt og moderigtigt look. I forhold til accessoires bør der ikke være for mange, hvis du går efter et casual og cool look til hverdag. Tilføj eventuelt et par enkle øreringe.

Sommerens solrige dage kalder på en kjole, og uanset om du er til de enkle styles, eller kjoler med mere knald på farver og mønstre, så kan du altid finde et stort udvalg her hos DressLab. Når du skal style din kjole til sommer, så er et par super flotte sandaler eller lækre sneakers et absolut musthave. Går du efter et luftigt look, så lad håret hænge, og tilføj eventuelt et farverigt armbånd eller en ankelkæde, som vil passe flot til din fine sommerglød.

Har du en kjole, som er ensfarvet, og som er meget enkel i dens udtryk, kan du skabe en smule kontrast og leg ved at tage et par trendy strømpebukser på under. Ved at vælge et par strømpebukser, som bryder med kjolens ellers simple look, drager du opmærksomheden til dine ben og skaber en fed attitude med et feminint touch.

Klassisk nordisk elegance med et twist

En kjole fra Saint Tropez har en klassisk og nordisk elegance over sig, men du vil i deres kjolekollektioner bestemt også kunne opleve det sprælske og mystiske. Inspirationen til deres design kan ledes tilbage til de helt særlige kvinder, som findes i norden. Kvinder, som kan tage det enkelte og skabe noget helt utroligt, kvinder, der med deres udstråling kan få enhver kjole til at se godt ud og kvinder, som tør at være dem selv.
Med deres sæsoninspirerede, men alligel tidløse kjoler er Saint Tropez hver dag med til at skabe fantastiske og unikke outfits verden over, som også er med til at inspirere andre kvinder. De velsammensatte farver, som indgår i deres mange flotte designs gør, at du hver dag kan udtrykke din personlige stil på en ny og unik måde.

Style din hverdagskjole til fest

Ofte skal der ikke andet til end et par smukke stiletter og nogle stilfulde accessoires til, før din kjole fra Saint Tropez er klar til en tur på dansegulvet. Vælger du en kjole med et enkelt udtryk, kan du med fordel gå all in på accessoires. Du kan blandt andet kombinere et par store øreringe og forskellige ringe sammen med et par flotte støvler eller stiletter for at skabe et boheme-inspireret look.

Køb din næste kjole fra Saint Tropez på Dresslab.dk

Hos DreesLab får du altid gratis levering ved køb over 399 kr. Har du nogle spørgsmål, kan du altid skrive til os på Facebook, Instagram eller mail eller besøge os i vores showroom i Silkeborg.