GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Soft Rebels

Soft Rebels

Kjolerne fra Soft Rebels forener på bedste vis det feminine med det rebelske. Kjolerne emmer nemlig af feminin ynde med det rebelske og powerfulde, og skaber flotte designs med kant og kontraster til den moderne kvinde. Her på siden kan du gå på opdagelse i deres tidløse og skandinaviske design, der både består af enkle designs, men også designs med dekorative geometriske former og spændende snit.

Skjortekjoler med attitude

Brandets DNA kommer særligt til udtryk gennem deres store udvalg af skjortekjoler. En skjortekjole kan både styles rebelsk, men også feminint, alt efter hvilke accessoires du vælger at bruge. Går du efter et tomboy-udtryk så skab fokus omkring skjortekjolens stærke krave, tilføj et par statement smykker og match med et par lækre støvler eller casual sneakers.

Går du efter et mere feminint look, så tilføj et par trendy strømpebukser eller leggings, som eventuelt har prints og match med super fine smykker. Derudover kan du også vælge at bære en vest eller sweater ovenpå for at skabe et todelt og trendy look. Til det feminine look kan du både bære stiletter, men også et par skønne sneakers.

Kjoler fra Soft Rebels

Kjolerne som du finder fra Soft Rebels, er ofte meget enkle, men samtidig meget udtryksfulde i deres designs. Du finder fra brandet både lange kjoler, korte kjoler og kjoler med -og uden ærmer. Deres kjolekollektioner bærer præg af deres DNA, og deres fortolkning af alle de kvinder, som vi hver især kan være. Du kan eksempelvis finde super elegante lange kjoler, enkle sommerkjoler og friske korte kjoler, der alle har en række forskellige stylingsmuligheder, alt efter hvilket udtryk du går efter.

Kjoler til hverdag: Vær basic, men aldrig kedelig

Efter vores mening kan alle af Soft Rebels kjoler bruges som hverdagskjoler. Deres enkle design og flotte, og finurlige detaljer gør hver morgen lidt sjovere, når der skal vælges kjole. Med deres afsæt i den skandinaviske designtradition formår de kollektion efter kollektion at skabe hverdagskjoler, som bryder med det til tider grå gadebillede. De skaber med deres kjoler til hverdag muligheder for, at kvinder kan skille sig ud fra mængden samtidig med, at de følger trenden og føler sig tilpasse i deres outfit.

Flotte Festkjoler

Leder du efter en festkjole, kan du med fordel gå på opdagelse i Soft Rebels kjoler med flæser eller deres lange kjoler. Kjolernes snit fremhæver din silhuet og din femininitet samtidig med, at de har en rebelsk finish over sig. Det rebelske kommer til udtryk på mange måder, blandt andet de ”modige” farver, som vælges til deres designs.

Kjoler med attitude

De forskellige styles af kjoler som du kan finde fra Soft Rebels her på siden, er en hyldest og anerkendelse til alle de kvinder, som tør at skille sig ud fra mængden. Kvinder, som tør at være sig selv, og som tør at udfordre deres stil en smule.
Soft Rebels sigter med deres kjoler efter at skabe statement pieces og sande klassikere, som sammen danner en chic palette af kjoler til dit klædeskab. Med en kjole fra Soft Rebels kan du vælge en styling, som går efter det ultra feminine, men også efter et mere tomboy og maskulint inspireret look.

Kjolerne fra brandet udstråler enkelthed, alsidighed, attitude og integritet. Disse fire ord er en del af brandets DNA, og bliver bragt til live i hvert enkelt item de laver. Deres kjoler i enkle designs leder tilbage til deres skandinaviske ophav med fokus på en minimalistisk tilgang til design, smukke silhuetter og et let touch.

Det alsidige aspekt i blandt andet deres kjoledesigns kommer til udtryk ved de forskellige måder., som du kan style hver kjole på. Brandets attitude stråler igennem deres design DNA, de formår nemlig med hver kollektion at skabe innovative og nye looks, som stadig tager afsæt i tidens trends, samtidig med, at de er med til at udvikle dem. Integriteten ses i deres etiske og miljømæssige ansvar i deres tøjkollektioner.

Soft Rebels – et tøjbrand, som tager ansvar

Hos Soft Rebels har de en mission om at producere deres kjoler og andet beklædning med en så stor hensyntagen til miljøet som muligt. Derfor anvender de blandt andet genanvendt polyester i deres beklædning, hvilket er et miljøvenligt valg, da det er garn, som er lavet af genanvendt PET-plast. Derudover anvender de også økologisk bomuld, hvilket vil sige at bomulden er dyrket på marker uden brug af pesticider, kunstgødning eller afløvningsmidler. Bomulden dyrkes altså efter en metode, som har en lav påvirkning på det omkringliggende miljø.

Brandet får deres viskosefibre fra en bæredygtig træproduktion og fra papirmasse, som kommer fra certificerede og velkontrollerede kilder. Sidst men ikke mindst anvendes der også det, som kaldes TENCEL. TENCEL bruges til brandets tøjproduktion og er lavet af FSC-certificerede træ, som udelukkende gror ved brug af regnvand og sollys.

Køb bæredygtigt design hos DressLab

Når du køber en kjole fra Soft Rebels, køber du en kjole, som er produceret af et brand, som har omtanke for vores alle sammens miljø. Hos os får du altid fri fragt ved køb over 399 kr. Har du nogen spørgsmål eller efterspørgsler, er du også meget velkommen til at skrive en e-mail til kontakt@dresslab.dk eller besøge os i vores Showroom i Silkeborg.