GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  1-2 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos DressLab.dk

Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer mv. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Aftaler kan kun indgås via hjemmesiden. www.dresslab.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat i emails, breve eller fax.

Du handler med firmaet:

Dresslab I/S

Christian 8.s vej 6A, st. mf.

DK 8600 Silkeborg

CVR: 39 76 63 53

Priser

Alle priser på www.dresslab.dk er i DKK og inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

Rabatkupon

Benytter du en rabatkupon skal du være obs på, du ikke kan kombinere forskellige rabatkuponer.

Leveringstid

Normalt skal du påregne 24-48 timers levering (gælder på hverdage) I ferietid (juli/jul) samt i udsalgsperioder kan der forekomme lidt længere leveringstid. Vi stræber dog i disse perioder efter at levere inden for max 4 hverdage.

Varer retur

Når du returnerer en vare til Dresslab behandler vi din retur hurtigst muligt. Du kan forvente penge retur indenfor 7 hverdage (det afhænger af hvilken bank, du har). I ferieperioder og udsalgsperioder kan der gå lidt længere tid med din refundering.

Vær særligt opmærksom på, at der ved særlige kampagnetilbud med betingelser for rabatter på f.eks. specifikke ordresummer eller unikke produktkombinationer, skal ske en returnering af den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets/kampagneprodukternes oprindelige værdi fratrækkes den endelige refundering.

I din pakke finder du en returlabel. Den koster 39,- at benytte, og de bliver fratrukket dit returbeløb når vi behandler din returpakke.

Du skal udfylde retursedlen, der også er vedlagt i din pakke. 

Betalingsformer

Dresslab modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Maestro, Visa og American Express. Bemærk, at beløbet først vil blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra Dresslab.

Jubilæumsvarer & Facebook live

Gratis ombytning gælder ikke jubilæumsvarer 

Der er ikke gratis ombytning på facebook live ordrer

Sikkerhed ved elektronisk betaling

Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Dresslab får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets.

Klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Dresslab kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http:/ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mailadresse info@www.dresslab.dk

Prismatch

Når du handler hos Dresslab.dk, kan du være sikker på, at du kan få den skarpeste pris. Derfor har vi indført prismatch.

Betingelser for prismatch:

Finder du varen til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Prisen skal være aktuel på købstidspunktet og skal opfylde nedenstående betingelser. Du skal kunne dokumenterer de med et skærmprint, som du kan sende pr. mail til: kontakt@dresslab.dk. Gælder ikke styles der er sat til forudbestilling.