GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Three M

Three M – Accessories i den bedste kvalitet


Nu har du muligheden for at fuldend din personlige stil med Three M accessories online hos DressLab. Three M producerer accessories til dit klædeskab i den blødeste og bedste kvalitet til priser, alle kan være med til.

Firmaet er startet i 2015 af Marianne og hendes søn Mads. Med over 25 års erfaring fra tøjbranchen har Three M deres rygsæk godt pakket med viden fra branchen og er i dag en erfaren spiller på markedet. Familieforetagendets mission er at skabe og levere produkter af en høj kvalitet til gode priser.

Three M vægter deres arbejde og partnerskab med deres samarbejdspartnere højt. Dette samarbejde med de meget professionelle samarbejdspartnere samt deres unikke produktionsproces gør, at vi kan præsentere nye kollektioner hver 6. Uge. Derfor er de også super skarpe på sæsonens trends, da de hurtigt kan tilpasse deres produkter til kunderne og deres behov. Deres produkter giver et ekstra lille pift til din garderobe med deres mange lækre farver og detaljer.

Deres cashmere halstørklæder er blandt de blødeste på markedet. Deres cashmere halstørklæder føles silkeblød mod din hud. De lækre halstørklæder kan hele året og både til hverdag og fest. Det har utalrige styringsmuligheder. Brug det på de kolde efterårsdage som tørklæde eller over skuldrene på de kølige sommersaftener på terrassen.

I deres sortiment har vi også de smarte elastikbælter eller taljebælter i elastik. De er et stort hit i foråret og sommeren til at style din kjole og definere din talje. Bæltet fås i 6 forskellige farver. Alle 6 farver passer til alt i din garderobe og vil blot tilføje dit outfit et ekstra lækkert twist. Elastikbæltet er super lækkert til alt det denim og de hvide kjoler, vi skal se på foråret og sommeren. Udvælg din accessories favorit, der kan fuldend dit outfit her.