GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  1-2 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Armbånd

Tasker

varer

SORTER:

By Stær – Unikt tilbehør til dit outfit


Camilla S. Stær er designeren bag By Stær, der er kendetegnet bag unikt tilbehør, der kan være med til at fuldende dit personlige look. Camilla har igennem mange år designet og udviklet flere kreative projekter, som har givet hende erfaringen i design og produktion. I 2014 startede Camilla By Stær, da markedet for kvalitets hårpynt ikke levede op til de krav og ønsker, Camilla havde til hendes egen første datter. Som årene er gået har Camilla udvidet sit brand og sit udvalg med unikt tilbehør til voksne, der passer til ethvert outfit.

I dag har udvalget vokset fra de oprindelige sløjfer til et blomstrende udvalg med alt fra hårpynt til farverige og unikke mundbind. Hos By Stær finder du derfor et bugnende udvalg af unikt tilbehør til din garderobe. De udvikler hele tiden nye styles efter sæsonens trends, så du altid kan finde noget til ethvert outfit og Camilla har gjort et stort arbejde ud af at udvælge både nedtonede, farverige og mønstrede materialer, der passer til lige netop dit outfit.

Camilla går ikke på kompromis med hverken design, materialer eller miljø og udvælger sine materialer meget nøje. Derfor er de forskellige designs også håndplukket og de prøver så vidt muligt at bruge øko-tex certificerede materialer i alle deres produkter. Så hvis du gerne vil have moderigtige tilbehør til din garderobe og samtidig tænke på miljøet, så skal du helt sikkert kigge nærmere på By Stærs unikke tilbehør til din garderobe.