GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  24-48 TIMERS LEVERING

search-icon
dresslab-logo

Bukela

Sandaler

Støvler

36

37

38

39

40

41

42

varer

SORTER:

Bukela – Skønne støvler i det lækreste skind


Bukela producerer skønne støvler i det lækreste skind med øje for tidens trend. Det danske skobrand er etableret i 2014. Brandet er startet af mor og søn, som tilsammen har over 40års erfaring i rygsækken fra skobranchen. Den familiære designer sammensætning udvikler sko i høj kvalitet til rimelig priser. Bukela har en klar vision om at skabe bro mellem high street og advanceret high-end design ved at skabe personlige og moderne sko.

Ved hver kollektion bliver der vendt og drejet i den kreative proces, hvordan snit, form, kombination og materiale skal være. Gennem denne proces bliver de endelige styles skabt med Bukelas personlige udtryk.

Deres sko oser af lækre materialer og moderne designs, som giver det sidste løft til dit outfit. De populære støvler bliver revet væk og det er klart forståeligt. Cowboy støvler er et modehits og kommer igen i modebilledet sæson efter sæson. Bukela laver deres støvler i den lækreste skindkvalitet, som går det nemt for foden at bevæge sig i støvlerne.

Det er særlig vigtigt for Bukela at indtænke etik og bæredygtighed i deres designs. De designer skoene med enorm respekt for de mennesker, som står bag håndværket. Derfor er deres sko også produceret med ordnede produktionsforhold, medarbejder rettigheder og miljøet. De bruger små familieejede fabrikker i Italien, Spanien og Portugal, hvor alle medarbejdere behandles som familie.

Støvlerne er utrolig anvendelige og kan styles i et utal af muligheder. Prøv f.eks. at sætte dem sammen med en maxikjole for at skabe et mere rå  hverdags look.