GRATIS FRAGT V. 399 KR.  |  1-2 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo
BLOGOM OS
search-icon

Pumps

Støvler

37

38

39

40

41

varer

SORTER:

Bukela

Det danske skobrand Bukela med mor og søn bag roret så dagens lys tilbage i 2014. Med et par sko fra Bukela får du sko, hvor hver enkelt lille detalje er gennemtænkt, og hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken gode materialer eller pasform. Deres kollektioner består af sko, som forener high street fashion og et avanceret high-end design.

Moderigtige støvler til kvinder

Leder du efter et par gode damestøvler, så skal du have fat i et par fra danske Bukela. Deres støvler er enten lavet af ruskind eller læder, som giver et rustikt, men super elegant udtryk. Her på siden kan du både finde støvler med et lavt skaft og støvler med et højt skaft, alt efter hvad du er til. Brandet formår på bedste vis at forene den altid nærværende street fashion med en ny urban følelse.

Bukelas DNA skinner i den grad igennem ved deres støvler, og især ved deres ultrapopulære combatboot styles. Combatboot damestøvlerne er i sig selv meget enkle og feminine, men deres sål er med til at give dem et powerfuldt udtryk, som bliver karakteriseret ved deres chunky sål. Den chunky sål er med til at give støvlen et sporty og outdoorsy look, og kan bruges til både jeans og en hverdagskjole. Vil du gerne dresse din kjole ned til hverdag, er disse støvler et perfekt valg. De kan både bruges til en simpel kjole, men også til eksempelvis en blomstret kjole og give dit udtryk et mere råt og vovet look.

Skønne sandaler til kvinder

Hvis der er noget, som kendetegner et par damesandaler fra Bukela udover deres skyhøje kvalitet, så er det, at de er lette, luftige og lækre i deres udtryk, og at brandets tilgang til et avanceret high-end design i den grad kommer til udtryk. Fra branded kan du både finde flade sandaler til et helt casual og afslappet hverdagslook, men også eksklusive sandaler med hæl i forskellige designs og farver.

Flade sandaler fra Bukela

De flade sandaler til kvinder som du vil kunne finde her på siden, kommer i en række forskellige styles, som hver især giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Lige meget, om du er til en typisk, skandinavisk stringent og minimalistisk stil, eller om du er til en mere afslappet bohemian look, så vil et par stilfulde og trendy sandaler fra Bukela understørre dit look og tilføje den sidste lille detalje.

Sandaler med hæl fra Bukela

I sommerhalvåret er der altid en undskyldning for at bære et par lækre sandaler med hæl. Sandalerne med hæl fra Bukela er sande mesterværker i sig selv, og vil med sikkerhed tilføje det aller sidste touch af feminin og powerfuld elegance til ethvert outfit. En sandal med hæl kan med fordel bruges til et par lette bukser med vidde eller til et par jeans, men naturligvis også en kjole uanset længde. Vil du gerne tilføje et ekstra twist til dit look så bær et par lette og dekorative strømper i din sandal for at skabe en finurlig detalje, og ikke mindst en smule kontrast.

Sko til kvinder i forskellige farver

Man går aldrig galt i byen med et par sorte sko, lige meget om der er tale om sneakers, støvler, pumps eller sandaler, og de kan bruges til alle slags outfit og alle slags anledninger. Med det sagt, så kan et par sandaler i en fin og frisk farve også være et foretrække, særligt hvis dit outfit er domineret af mørke nuancer. Hos DressLab fører vi en række brands, herunder også danske Bukela, som designer sko i et væld af spændende nuancer, som vil være med til at understrege din unikke stil.

Bagom Bukela

Det er særligt vigtigt for skobrandet Bukela at indtænke etik og bæredygtighed ind i deres moderigtige og innovative skodesigns, og så designer de deres skokollektioner med en stor respekt for de mennesker, som står bag det fantastiske håndværk. Skoene produceres under ordnede arbejdsforhold, hvor der tages hånd om medarbejderne og miljøet. Skoene fra brandet laves på små, familieejede fabrikker i Italien, Spanien og Portugal, hvor der ligges kærlighed og viden i det svære håndværk.

Shop dine næste par sandaler, støvler eller pumps hos os

Hos DressLab elsker vi kjoler, men vi elsker også at finde det helt rigtige tilbehør og de rette accessoires til dem. Derfor kan du hos os altid finde et stort udvalg af super lækre sko, hvor både designet og komforten går op i en højere enhed. Hos os får du altid den bedste service, for vi elsker det vi laver, og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os eller til at besøge os i vores inspirerende showroom i Silkeborg.

Hos os får du altid fri fragt ved køb over 399 kr., og du kan få eksklusive tilbud, hvis du tilmelder dig vores populære nyhedsbrev.