GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon
cart-icon

VI GUIDER

Få din talje igen for bare 150 kr

Ja, den er god nok. Du får den smukkeste og mest flade mave med Decoys' shapewear.

Få Marilyn Monroe's talje på sekunder

Få flad mave, talje og velvære for bare 150 kr

Hvis ikke allerede du kender til shapewear, så snyd ikke dig selv for at lære helt præcist hvad det kan gøre for dig og din krop.

Hvis jeg må låne din opmærksomhed i 60 sekunder, lover jeg til gengæld, du får ny viden (som du med garanti ikke vidste) og muligheden for at få følelsen af lækkerhed igen inden ugen er omme.

Bedste pris (og kvalitet) på markedet

Jysk kvalitet når det er bedst

Decoy, som producerer shapewear tilhører JBS gruppen, en stolt gammel dansk virksomhed, der bl.a. laver det ikoniske JBS herreundertøj.

Det betyder, de ikke går på kompromis med noget - hverken med kvalitet eller pris.

Og det betyder for dig, at du får det bedste shapewear, der lige pt. findes på det danske marked. Og endda til de bedste priser.

Sådan får du følelsen af lækkerhed igen

Føl dig sexet og lækker på et splitsekund

Nu tænker du måske "ja, den er god med dig, Helle - min mor-mave er der ikke noget i shapewear i denne verden, der kan gøre flad".

Her tør jeg godt udfordre dig. 😉

For det ved jeg at Decoy's shapewear kan. Jeg kender det fra mig selv. Den der irriterende delle (som en gang i mellem faktisk er to deller) er det eneste, jeg kan fokusere på når jeg har en stramtsiddende kjole eller top på.

Men det er slut nu. Ammar - Halshug. Når jeg har noget på, der sidder stramt i taljen eller ned om bagen så har jeg altid shapewear på. Og jeg mener altid.

Med en shapewear underkjole eller et par shapetrusser eller shorts, forsvinder de der genstridige deller - om så de findes på maven, på numsen eller på lårene.

Det gider jeg godt betale 150,- for ....altså den der følelse af at føle mig slank, sexet og lækker.

Bonus: Når du tager din shapewear kjole på, så HUSK altid at tage den på nedefra. Du får den aldrig over hovedet. 😉

Hvilken model skal jeg vælge ?

Sådan vælger du den rigtige størrelse - første gang !

Shapewear er næsten som ordet antyder "noget der shaper" og dermed noget der sidder stramt.

Det skal dit shapewear også gøre for ellers har det ingen effekt for dig.

Køb den størrelse, du normalt bruger og vær opmærksom på, det er svært at få på de første gange. Det skal det være - for effektens skyld. Og husk så lige, hvis du køber shape-kjolen, så er det med at tage den på nedefra.

Et sidste tip fra mig til dig (hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge)

Shape trusse: Perfekt til at få flad mave, og specielt god udenpå strømpebukser, der gør de ikke falder ned. Høj i taljen, så den gør hele maven flad. Er også gode under stramme bukser eller jeans. Pris: 150,-

Shape shorts: Perfekt til at gøre maven flad og give både numsen og lårene ekstra shape. Høj i taljen, så den gør hele maven flad. Pris: 150,-

Shape kjole: Perfekt til at gøre maven flad og udligne englevingerne på ryggen (du ved, de dersens små BH deller). Giver en flot slank silhout hele vejen ned - også på numsen. Pris: 250,-

PS! Bestiller du i dag, sender vi senest i morgen 😉 (med mindre det er weekend)

Se hvordan du får dit Marilyn-look lige herunder 👇