GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 dages levering

search-icon
logo-header
search-icon

Viskose kjoler

Viskose kjoler til kvinder

En Viskose kjole er den perfekte kjole, hvis du leder efter en kjole i et let og lækkert materiale, som minder om den skønne, men til tider dyre silke. Hos DressLab kan du finde en kjole af viskose til enhver anledning. Vi har hos DressLab samlet en masse trendy og moderigtige styles, så du kan undgå fremtidige kriser ved tøjskabet. 

Viskose kaldes også for kunstsilke og blev opfundet som en modsvar til den dyre silke. Viskosen findes i to udgaver. Ved den første, har man brugt lange fibre således, at materialet bliver mere skinnende, og får et silkelignende udtryk. Den anden udgave består af korte fibre, og materialet minder mere om uld og bomuld. De fleste af de kjoler som du finder hos DressLab, er lavet med lange viskosefibre, så du kan iklæde dig en smuk, luksuriøs og silkelignende kjole. 

Viskose er syntetisk fremstillet, men består af naturlige materialer som bambus, græs og træ. Derfor er en viskose kjole også super behagelig, når den rammer huden, da materialet er meget blødt og smidigt. Fordi at materialet er lavet i naturlige materialer, falder den rigtig flot og skaber også en utrolig smuk silhuet. 

Viskose kjoler med smukke print 

Hos DressLab elsker vi alle slags kjoler og særligt dem med et smukt print. En kjole med print kan tilføje noget helt særligt til en ellers grå og kedelig hverdag. Den giver dig mulighed for at udtrykke din egen helt personlige stil, og at viser omverdenen alle de kvinder, som du er. Den ene dag kan du nemlig vælge en kjole med et simpelt udtryk, og den næste kan du iklæde dig alle regnbuens smukke farver.

Som før nævnt findes der viskose kjoler, hvis materialer minder om silke, men der findes og dem, hvis tekstilmateriale minder om bomuld. Denne style har ikke den silkelignende shimmer effekt, og den har derfor et mere casualt udtryk, og så er den super god til dig, som gerne vil holde dit outfit enkelt, men stadig gerne vil have viskosens bløde kvaliteter. 

Brug viskose kjolen som workwear 

Kjolen i viskose er super behagelig at have på hele dagen, og så kan den tilføje et ekstra pift til din workwear garderobe. Især bør du tage et kig på vores skjortekjoler, som er lavet i viskose. De har en super god pasform, og så bidrager de virkeligt positivt til dit formelle workwear look. Du bør derudover også se vores styles med flotte flæser og prints, hvis du gerne vil sætte lidt farve og kontrast til den til tider lange arbejdsdag.


Viskose kjoler til hverdag 

Viskose kjolens skinnende materiale giver dig mulighed for at skabe unikke og moderigtige outfits i din hverdag. Materialets skinnende effekt er med til at skabe et feminint og virkeligt flot look og kjolens shiny look, kan i den grad pifte din hverdagsgarderobe op, uden at du vil føle dig overdressed. For går du efter en kjole i et enkelt og simpelt design, kan du sagtens bære den på job eller på studiet. En simpel style giver dig mulighed for et væld af stylingsmuligheder. Du kan skabe et casualt og afslappet look ved at tage en cool trøje på, som matcher i farven over kjolen, så du på den måde skaber et unik og flot todelt sæt. På den måde giver du også dit outfit en flot skæring samt kontrast ved brug af forskellige tekstilmaterialer. For at understrege det afslappede look kan du tilføje et par cool sneakers og en super trendy denimjakke

Viskose kjoler til fest 

Skal der være fest, så lad der være fest. Vi ved godt, at det kan være svært at vælge mellem vores smukke udvalg af viskose kjoler. Men har du fundet den helt rigtige, så er det bare med at gribe muligheden for at bære den til en fest i løbet af året. Du kan med viskose kjolen skabe et helt særligt, eksklusivt og elegant look på grund af kjolens shimmer effekt. Det kan godt være, at kjolen ikke er lavet af ægte silke, men det vil det i den grad ligne. En kjole i viskose vil smyge sig om din krop på smukkeste vis og skabe en smuk silhuet. Har du valgt en tætsiddende kjole, og vil du gerne fremhæve din smukke kvindelige silhuet, så tag shapewear indenunder din kjole. Shapewearen vil skjule eventuelle buler og fremhæve din fine talje. 

Når det kommer til festlige anledninger eller middagsselskaber, er viskose kjolen et perfekt valg. Den har en underspillet skønhed og romantik i sig samtidig med, at den er utrolig sensuel. Når det kommer til stylingen af din kjole, kan vi ikke komme udenom, at et par smukke stiletter eller andre højhælede sko passer perfekt til. Derudover kan du også sagtens bære et par fine strømpebukser eller nylonstrømper under - eventuelt med en shimmereffekt, hvilket kun vil fremhæve din ben endnu mere og passe godt til kjolen. Når det kommer til accessoires, vil smykker i guld eller sølv matche flot til kjolen. 

Har du fundet kjolen, som du leder efter? Hvis ikke så tag også et kig på kategorien med midikjoler eller festkjoler. Her vil du helt sikkert kunne finde noget som passe til hverdag og fest.