GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Kjoler med print

Kjoler med print til kvinder

Moderigtige kjoler med print er og bliver en fast del af vores garderober her hos DressLab. Vi sørger altid for at have sæsonens fedeste trends på lager, så du kan skabe de smukkeste outfits og mest unikke looks. En kjole med print kan skabe helt unikke og fantasifulde outfits, som kan ændres sæson efter sæson for en kjole med print går aldrig af mode. En kjole med print kan findes frem til alle livets begivenheder. En langsom søndag på sofaen, en tur på cafe med veninderne og de store fester, som fejres gennem livet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke kjoler med print og find dine favoritter. 

En kjole med et fedt print eller et fint grafisk mønster kan findes frem året rundt. Med en kjole, som har et flot print, kan du skabe et helt unikt og specielt look, som i den grad vil skabe inspiration for andre kvinders outfits, når de ser dig i dit. Hos DressLab kan du finde kjoler med et vovet dyreprint, kjoler med de smukkeste og romantiske blomsterprint, og kjoler hvis print består af flotte og farverige kontraster. Uanset hvad du vælger, får du altid de fedeste styles og den bedste service hos DressLab.

Kjoler med print til hverdag og fest

Vil du gerne shake lidt op i din hverdagsgarderobe, er en kjole med et fedt print et super godt supplement til dit klædeskab. Mange af os har det med at holde os til de sikre valg og de neutrale farver. Dette kan ofte resultere i en lidt basic garderobe og en garderobe, som kan være svær at lege lidt med. En kjole med print er et rigtig godt valg til den ”sikre” garderobe. For selvom kjolen har et print, behøves den ikke være vild og vovet og skabe en vild opmærksomhed omkring dig. Hos DressLab kan du sagtens finde kjole med prints, som er holdt i neutrale farver, så du stadig føler dig godt tilpas samtidig med, at du mixer din garderobe en smule op. 

Vil du derimod gerne have gang i farverne og kontrasterne, kan du naturligvis også finde det her hos os ved DressLab. Hvis du er typen, som elsker at skabe vilde og fantasifulde udtryk med din garderobe, bør du helt bestemt tage et kig på vores store udvalg af kjoler med prints eller dyreprints. En kjole med print kan virkelig være med til at sætte et statement, uden at det bliver for meget. En cool statement kjole skaber ofte opmærksomhed omkring sig, og er du typen, som godt kan lide at skabe lidt røre i andedammen, så vil vores kjoler med vilde mønstre være lige noget dig. Er kjolen ikke statement nok i sig selv, så tag også et kig på vores store udvalg af accessoires. 

Når du skal style din kjole med print, kan du vælge at tage et par flotte strømpebukser på. Ofte kan det være at foretrække en simpel style og udtryk ved dine strømpebukser, hvis du har en kjole med print på. 

Kjoler med print til sommeren 

Når solen endelig bryder igennem det tunge og mørke skydække vi har haft igennem den mørke vinter, kan det ikke gå for hurtigt, før vi springer i en kjole med et flot print. Til sommeren er blomstrede prints næsten selvskrevne, men det samme bør bestemt også gælde kjolen med dyreprint eller et flot og kreativt mønster. Enhver kvinde bør have mindst én kjole med et blomstret og fint print. Selvom kjolen med blomsterprintet er utroligt feminin, kan den sagtens styles på en rå måde med kant. Dette kan eksempelvis gøres med et par mørke støvler og en cool skind -eller denimjakke.

Med en kjole som har et flot mønster, kan du skabe helt igennem unikke og personlige styles. Igennem foråret og sommeren kan du style din kjole med et par fede sneakers, flotte ballerinaer eller skønne sandaler. Kjolen med print kan være med til at skabe en helt særlig silhuet. Eksempelvis synes kroppen længere, hvis der er et rektangulært mønster, som går lodret på kjolen. På den anden side kan du skabe en lidt fyldigere silhuet, hvis rektanglerne vender vandret på kjolen. Spændende former og kontraster på din kjole kan på den måde være med til at skabe spændende og eksotiske kontraster og looks. 

Kjoler med print til vinteren 

Selvfølgelig er kjoler med print ikke kun forbeholdt foråret og sommeren. Du kan naturligvis også sætte lidt farve og kant på den ellers grå hverdag i vinterhalvåret. En kjole med print er med til at skabe smukke kontraster, hvorend du går hen, og selv om vinteren kan du give gadebilledet en smule farve, når din kjole med print titter frem under den lange vinterfrakke. En kjole med print kan til hverdag, i efteråret og vinteren styles med et par fede støvler eller dine yndlings sneakers. 

Er du mere til mere enkle styles så tag et kig i vores store udvalg af enkle men super fashionable skjortekjoler. Er du i tvivl om hvilke kjoler i vores udvalg, som passer til din kropsfacon så kig under kategorien kropstype.