GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Dyreprint

Kjoler med dyreprint

Hos DressLab finder du mange forskellige kjoler med smukke dyreprint og flotte snit, som passer til enhver silhuet. En kjole med dyreprint skaber kontrast til gadebilledet og kan styles på et væld af forskellige måder, og så egner den sig både til hverdag og festlige begivenheder året rundt. Hos DressLab finder du altid de nyeste styles indenfor kjoler med dyreprint. Er du i tvivl om hvilken type kjole, som passer dig, så tag vores kjoletest her.

Har du en kjole med dyreprint i dit klædeskab, har du altid noget at tage på. De smukke mønstre og prints giver liv og kant til dine outfits. En kjole med dyreprint er et super godt item at have i sin garderobe, hvis man er glad for prints og mønstre, men stadig gerne vil beholder et klassisk og elegant look. For det er, hvad du kan skabe med en kjole, som har et smukt og anderledes dyreprint. 

Hos os finder du forskellige former af dyreprint. Måske er du helt vild med det elegante zebraprint, det vovede og sensuelle leopardprint eller et helt tredje. Med at dyreprint har du virkelig mulighed for at vise mange sider af dig selv. Du kan både vise den klassiske og sofistikerede side, men bestemt også den vilde og legende. For det er dét, som dette slags print kan gøre. Dette slags print tager en smule af dyrerigets vildskab og blander den med det udforskende og legende.

Hos DressLab finder du forskellige kjoler med dyreprint, som har hver deres længde, snit og udtryk. Vil du gerne vise din smukke silhuet, så vælg en kjole med bånd ved taljen. Er det sommer, kan du vælge en af vores styles, som har korte ærmer. Du finder kjoler med en smuk og elegant V-udskæring og du finder kjoler med en rund udskæring, som giver fokus til din hals. Lige meget hvilken silhuet eller udskæring du ønsker, kan du finde det her hos os. 

Dyreprint som workwear 

Vil du gerne peppe din hverdagsgarderobe lidt op, er en kjole med dyreprint et must have item. Vi i Skandinavien har det med at holde os til hvide, grå og sorte nuancer, når vi gerne vil udstråle professionalisme og power. Men sådan behøves det bestemt ikke at være. Her på siden kan du finde elegante kjoler med dyreprint, som vil live det ellers grå kontormiljø op, og skabe nogle fine kontraster samtidig med, at du ser præsentabel ud. Hvis du gerne vil style din dyreprintskjole som et workwear outfit, kan du tilføje nogle enkle og fine accessoires som eksempelvis et par enkle og fine sølv-eller guld øreringe. Af fodtøj kan du vælge et par cool, men neutrale sneakers eller nogle behagelige støvler. En kjole med print kan hurtig vække opsigt, og vil du gerne holde dit look enkelt, er det en god idé kun at bruge et par enkle accessoires og neutralt fodtøj. 

Dyreprint til hverdag 

Du kan med lethed skabe et afslappet og casualt look til hverdag med en kjole, som har lækkert og moderigtigt dyreprint. Er det sommer, er det eneste som du behøves til at lave et casualt look, dine yndlingssandaler eller sneakers. Er det en af de koldere måneder, kan du tage et par neutrale og cool jeans eller strømpebukser nedenunder og din yndlings denimjakke på. På den måde kan du skabe et super feminint, men afslappet look, hvor der er tænkt på hver en detalje uden, at det bliver for overdressed. 

En kjole med dyreprint kan bæres året rundt, det har vi slået fast. Men den er særligt god om sommeren, da din solbrune teint virkelig vil være med til at give dyreprintet og selvfølgelig dig selv en helt anden udstråling. Derfor skal du altid huske den, hvis du er så heldig, at du skal ned og nyde sydens sol. 

Vil du skabe et cool og afslappet ferielook med din kjole med dyreprint, så kan du tilsætte en fin og feminin stråhat, et par fine sandaler og så selvfølgelig dine yndlingssolbriller. Dette look går desuden perfekt til en fortovscafe og et glas iskold hvidvin, uanset om det er i Danmark eller på den franske Riviera. 

Vi kender alle til at komme for sent op om morgenen. Med en kjole i et trendy dyreprint, et par cool sneakers og en messy bun, kan du hurtigt skabe et flot, afslappet og ubesværet look, og ingen vil tro, at du kom for sent op af fjerene.

Tag en kjole med dyreprint på til din næste fest 

Kjolen med dyreprint skriger efter at blive båret i byen eller til andre festlige lejligheder. Det er lige meget om du skal ud at have cocktail med veninderne, ud at spise 3-retters menu eller til rund fødselsdag, så vil denne type mønster passe til anledningen. Når du virkelig skal dresse op, kan en kjole med dyreprint styles på utallige og unikke måder. Kjolen med dyreprint er super feminin og elegant, når der bæres stiletter til. Du kan både gå den sikre vej og tage dine sorte stiletter på, men du kan også skabe lidt kontrast ved at bære stiletter i pangfarve. Gøres dette, skaber du et elegant men moderne look, med et twist af vildskab og sjov. Det kan kræve lidt mod, men du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Husk, at du altid har noget at tage på, hvis du har en kjole med dyreprint i dit klædeskab, og at du kan style den til en dag på job, en cafetur med veninderne eller en dag på stranden.