GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Lange kjoler

Lange kjoler

Den lange kjole kan findes frem både til hverdag og fest. Hos DressLab finder du et stort udvalg af moderne, smukke, feminine og casual lange kjoler, som følger tidens trends. Du finder på siden her desuden også tips til, hvordan du kan style din lange kjole lige fra et roligt og casualt outfit og til livets mange festlige begivenheder. 

De fleste modebevidste kvinder verden over har mindst én lang kjole hængende i deres klædeskab. Hos DressLab kan du finde lange kjoler i forskellige styles, som passer til forskellige anledninger, og så har de alle det tilfælles, at de helt sikkert vil passe godt ind i dit klædeskab. Mange tror fejlagtigt, at den lange kjole kun kan blive fundet frem til formelle fester, men det mener vi hos DressLab er helt forkert. Alt efter hvilken style din lange kjole har, så kan den også sagtens blive fundet frem til hverdag. Hvis du gerne vil være sikker på, at din lange kjole falder smukt ned af din krop, så tag et kig på vores underkjoler. Bærer du en stram kjole, og vil du gerne fremhæve din smukke silhuet, tag da et kig på vores formende shapewear

Lange kjoler til årets fester og galla 

Det er ikke hver dag, at man “får lov” til tage den lange kjole på, og når muligheden byder sig, er det bare at gribe den! Med en lang kjole får man muligheden for at brillere og stråle lige dét ekstra, end man gør i den til tider lidt kedelige hverdag. Nogle af vores mange styles udstråler i den grad femininitet og en klassisk elegance, som helt sikkert vil blive lagt mærke til. Mens andre af vores styles er mere afdæmpede og casual i deres udtryk. De casual styles kan med fordel også findes frem, når du skal kreere dit næste hverdagsoutfit.

Når du skal vælge din lange kjole til et arrangement, skal den naturligvis passe til anledningen. Er det et formelt arrangement, kan det være en god idé, at gå efter de mere simple styles med enkle nuancer og elegante snit. Skal du til gallafest, er der frit valg på alle hylder. Til et gallaarrangement er der også plads og mulighed for at eksperimentere med farver og din silhuet. 

Sådan styler du din lange kjole til fest 

Når du skal til fest eller galla, har du virkelig mulighed for at gå all in. Når du skal style dit gallaoutfit, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i din lange kjoles snit. Er der en dyb V-udskæring, vil en lang halskæde se super smuk og elegant ud, har din lange kjole en krave, så gå da kun efter et par smukke øreringe. Det er altid en god idé at tilføje et par høje hæle, hvis man bærer en lang kjole, da man ellers let kan forsvinde i den. Vil du gerne skabe lidt ekstra spil i dit outfit, kan du under din lange kjole bære nogle elegante strømpebukser

Lange kjoler til hverdag 

Hos DressLab finder du udover lange kjoler til fest selvfølgelig også lange kjoler, som du kan bruge til hverdag. En lange kjole til hverdag kan bruges året rundt og styles, så den både passer til en dag på arbejde og på studiet. En lang kjole kan til hverdag med nemhed styles på en cool og casual måde. Du kan om sommeren vælge at bruge et par flotte sandaler til din kjole og til efteråret et par fede sneakers. 

Du kan med din lange kjole og en skøn sweater også skabe et feminint og casualt todelt look. Er din lange kjole holdt i en neutral farve eller nuance, så gå da i efteråret efter en smule oversized strikket sweater, som passer til kjolens farve eller som har et fedt print eller mønster. Du kan på den måde skabe en smule kontrast til dit outfit. Har din lange kjole et fedt print, kan du selvfølgelig også style den med en cool og casual trøje/sweater. Det kan dog være en god idé at holde trøjen/sweateren i en neutral farve, da outfittet ellers kan blive meget spraglet.

Bruger du din lange kjole til hverdag, og vil du gerne have et casualt og afslappet udtryk, skal du passe på med ikke at pynte dig for meget. Det vil sige, at hvis du bruger smykker, kan det være en god idé at vælge nogle i en mere enkel og en smule neutrale style. Når det kommer til stylingen af dit hår, kan det igen være en god idé, at keep it simple. Det kan eksempelvis gøres med en charmerende messy bun eller løst hår.

Er du på udkig efter accessoires som hårpynt, sko eller tasker, kan du selvfølgelig også finde det hos DressLab. Husk, at vi har gratis fragt ved køb over 399 kr. og 24-48 timers levering, så du hurtigt kan få brugt din nye skønne kjole.