GRATIS FRAGT V. 499 KR.  |  1-3 DAGES LEVERING

search-icon
logo-header
search-icon

Jerseykjoler

Jerseykjoler til dit hverdagslook

Mangler du et cool og casualt look til hverdag eller fest, så scrolle ned på siden her. Vi hos DressLab har nemlig samlet en masse moderigtige, fine og cool jerseykjoler til dig. Det, som især kendetegner en jerseykjole er, at den er super behagelig at have på, samtidig med, at den kan styles på et utal af fede måder. Den kan både bæres på sofaen, en lazy sunday, men den kan også tages på, når du skal på café med veninderne. Dyk ned i de fantastiske styles her på siden.

Hos DressLab finder du jerseykjoler i moderigtige og moderne styles. Med en jerseykjole er det slut med ikke at vide, hvad du skal have på, på job, på studiet eller på sofaen, for jerseykjolen i sig selv kan udgøre hele dit outfit. Til hverdag kan jerseykjolen styles på mange forskellige måder. Du kan gå efter et cool streetwear look, hvor du tilføjer et par cool sneakers og oversize accessoires. Det er både feminint, og så udstråler det power på samme tid. For at skabe et andet afslappet udtryk kan du også vælge et par cool støvler og en denimjakke til. Denne style er og feminin, og så udstråler den i den grad girl power! 

Ønsker du derimod at skabe et mere feminint look, så kig efter en jerseykjole i fine nuancer som eksempelvis sand eller rosa. Tilføj en pæn cardigan og find et par lyse sneakers, stiletter eller støvletter til og smukke, feminine og enkle accessoires. Du kan på den måde også skabe et professionelt og casual workwear look. Til et casualt workwear look vil en jerseykjole med print være et godt valg, da den har et mere formelt udtryk, end den løstsiddende jerseykjole har.

På siden her finder du tætsiddende jerseykjoler og de mere løse modeller. Men uanset hvilke du vælger, så vil komforten være i top, da materialet er dejligt blødt og ofte super stretchy. På grund af det skønne materiale vil du føle dig godt tilpas, uanset om det er en tætsiddende eller løs style. Jerseykjolen klæder enhver silhuet, da den former sig efter din krops silhuet og fremhæver dine smukke kvindelige kurver. Det er lige meget om du er en størrelse XS eller XL, så vil jerseykjolen se fantastisk ud på dig.

I vores store udvalg jerseykjoler med print, mønstre, farver og forskellige nuancer er der rig mulighed for at finde en style, som også passer med de andre beklædningsgenstande, som der findes i dit klædeskab. Du finder her på siden blandt andet styles med skæring ved busten eller i taljen. En style med skæring ved busten eller taljen vil lade din kvindelige silhuet træde frem på en klassisk og elegant måde.

Jerseykjole til fest

Selvom du finder mange casual styles indenfor denne type af kjole, så finder du også nogle med lidt mere spræl og kontrast i. Skal du til en festlig begivenhed i gode venners lag, så tag et kig på vores jerseykjoler med mønster og blomstrede prints. Det blomstrede print er super feminint, og skaber et romantisk look. Er du vild med det romantisk look, så se også vores jerseykjoler med fine draperinger. Er du mere til et outfit med kontraster og dynamik, så kan du selvfølgelig også finde det her hos os.

Jerseykjole som graviditetskjole

På grund af jerseykjolens stretchy materiale er den især blevet utroligt populær blandt gravide modebevidste kvinder. Alt for ofte ender den gravide kvinde i et par joggingbukser og en uformelig T-shirt fordi, at intet andet er komfortabelt at have på. Med en jerseykjole som graviditetskjole kan den gravide mave blive vist frem på smukkeste vis samtidig med, at du ser fashionabel ud og er komfortabel. I stedet for at købe graviditetstøj som du faktisk kun kan passe under graviditeten, eller hvor pasformen kun passer i den periode, hvor du er gravid, så gå efter eksempelvis en jerseykjole, den kan du nemlig også passe efter din graviditet. 

Sådan styler du din jerseykjole

En jerseykjole er i sig selv meget enkel. Derfor er det også en kjole, som aldrig vil gå af mode på trods af tidens mange omskiftelige trends. Hos DressLab finder du mange forskellige jerseykjoler. Nogle er ultra feminine, mens andre er mere casual i deres udtryk. Du finder styles med bindebånd i taljen, som er med til at skabe en smuk silhuet, du finder styles med et fint skørt, og så finder du skønne styles med print.

Vil du gerne peppe din enkle jerseykjole lidt op til en tur på café med veninderne, kan du eksempelvis komme et fint hårbånd/hårbøjle i håret. Du kan også tilsætte lidt ekstra spice med nogle fine smykker eller et par cool sneakers. 

Har du en løs jerseykjole, kan du skabe en flot silhuet og en flot detalje med et tyndt bælte med eller uden spænde. Du kan også tilsætte et par fine strømpebukser, hvis dit outfit mangler en smule kant eller farve. 

Mangler du stadig inspiration til dit næste kjolekøb, så prøv vores kjoletest her. Er du i tvivl om, hvilken form du skal vælge på din næste kjole, så tag et kig under kategorien kropstyper.