Wednesday / Dressday

Wednesday / DressDay

Hej Piger,

Vidste I, at Wednesday is a Dress Day?

Vi er nu vendt tilbage, efter at have holdt en rigtig god sommerferie, og gør klar til at vise jer hvad vi går og arbejder med.Vi er netop ved at lægge sidste hånd på vores hjemmeside, og vi kan nu allerede afslører for jer, at det bliver muligt at pre-ordre fra vores hjemmeside fra midt september. Så husk at følge med her på bloggen, facebook eller inde på vores instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

Hver onsdag vil vi vise en ny style frem på vores blog, samt facebook og instagram, hvor vi vil fortælle lidt om idéen bag og hvorfor vi er vilde med den. Onsdag vil blive en helt speciel dag, da du fremadrettet kan følge med på bloggen, facebook og instagram, da vi er klar med vores ugentlig opslag.

I den anledning ønsker vi at sprede vores glæde ved at gøre onsdag til vores Wednesday – Dressday. #Wednesdaydressday

Brug hashtagget #Wednesdaydressday og del din kjole med os.

[ux_image id=”630″ link=”https://www.facebook.com/Dresslab-DK-717168611789863/” target=”_blank”]

Vi starter denne uges blog, med en kjole, der her hos DressLab er højt elsket, nemlig vores nye Sammy kjole. Vores Sammy kjole er valgt som ugens style, i forbindelse med at de fleste er tilbage på arbejde efter ferien. Sammy kjolen gør sig nemlig perfekt til en dag på arbejde.

Kjolen, som er oversize, er lavet i et let og åndbart stof, der gør den behagelig at have på en hel arbejdsdag, men også til brug i sin fritid 😉

Vi er super glade for Sammy kjolen, her hos DressLab, og vil ønske alle en rigtig god start tilbage på arbejde.

Og det er sådan vi går klædt i dag.

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *