Wednesday / Dressday

Wednesday / Dress Day

Hej Piger,

Som I ved er Wednesday Dress Day.

Brug hashtagget #wednesdaydressday og del din yndlingskjole med os 🙂

 

Så blev det atter onsdag, og I ved jo hvad det betyder 😀 Vi har fundet en ny kjole frem til jer. Og vi er sikker på, at det er en I vil elske lige så højt som vi gør.

Vi har ladet os forblive i efterårs hygge hjørnet. Hvorfor ikke tænker vi :D. Er vi de eneste der godt kunne bruge lidt mere hygge? især nu hvor den mørke tid er på vej over os.

Der er tændt op for stearinlysene inde, men at være ude er også helt fantastisk i disse dage – dog ikke når det øser ned. Det er alligevel begrænset hvor sjovt man kan have det, i sådan et regnskyl som københavn oplevede i søndags. Men for at vende tilbage.. Efteråret bringer simpelthen så mange flotte farver frem i naturen. Så vi har i denne uge fundet en kjole der med sin farve og sit lækre materiale SKRIGER efterår. Så vi kunne simpelthen ikke lade være, vi måtte præsentere den for jer i denne uge 😀

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, facebook og instagram

Men nu til den store nedtælling. 10, 9, 8 ej okay vi kan ikke vente så længe, her er den, denne uges style.

                                                … Ugens style er PHOEBE kjolen …

[ux_image id=”849″]

Phoebe

Denne uges style er Phoebe. Kjolen som er i velour gør sig, med sin bordeaux farve, til det perfekte efterårs match. Den varme bordeaux bliver brudt, af et see-through blomster print langs ærmerne. Det lækre bløde velour materiale associere til 90’ernes mode, og efteråret hiver igen denne trend til sig. Vi er helt vilde med Phoebe kjolen, og det lækre velour materiale. Phoebe vil både kunne styles til fest og ballade. Men fungerer også perfekt i en travl hverdag, stylet med en lækker cardigan eller jakke over. Vores efterår er reddet 😀 Phoebe kjolen kan du finde her på vores shop.

Husk at du kan pre-ordre fra shoppen. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

 

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag.

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *