Wednesday / Dressday

Wednesday / Dress Day

Hej Piger,

Som I ved er Wednesday Dress Day

Brug hashtagget #wednesdaydressday og del din kjole med os 🙂

Oktober er skudt igang, og det er blevet onsdag… Amen så bliver det vist ikke meget bedre 😀 Vi har fundet en ny kjole frem til jer, som vi er spændte på at præsentere.

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, facebook og på instagram.

Nu er vi kommet ind i en periode, hvor paraplyen næsten er en daglig accessories, når man bevæger sig udenfor. Nu har vi længe haft et lidt op og ned vejr mht. regn. Så i denne uge vil vi hylde vores redningsmand – nemlig paraplyen 😀 Paraplyen kan være en fed accessories – og nej, det er ikke fedt at føle at man ligner en ældre dame med en stok. Men sådan behøves det altså ikke at være. It’s all about the attitude 😉

Med denne uges style, ser man fantastisk cool ud med en paraply. Så det måtte bare blive denne uges kjole. Og vi har glædet os til at kunne dele den med jer. Trommehvirvel…

                                                  … Ugens style er MONICA kjolen …

Monica

Denne uges style er Monica. Monica som er en peplum kjole, har en utrolig feminin pasform, og er elegant i sin bevægelse. Kjolen har en længde der går til knæene, samt slids på fronten og ryggen. Derudover er kjolen i flotte farver, associeret til efteråret, med geometriske former. Kjolen er utrolig feminin, og kan bruges både i byen og på arbejde. Vi er helt vilde med Monica kjolen, og vores favorit look er Monica stylet med tights og en sort læderjakke. Og så må vi jo ikke huske den allervigtigste accessories, nemlig paraplyen. Monica kjolen kan du finde her på vores shop. 

Husk at du kan pre-ordre fra shoppen. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret. 

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag.

Jeres, DressDayWednesday

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *