Wednesday / Dressday

Wednesday / DressDay

Hej Piger,

Glem ikke at Wednesday is a Dress Day 😉

Brug gerne hashtagget #wednesdaydressday og #shareyourdress, og del din kjole med os.

Denne uge er lidt anderledes. Vi plejer at introducere en ny kjole som passer til ugens tema. Men denne gang blev vi inspireret af kjolen. Den kjole vi har ladet os inspirere os af, er en kjole der kan styles vidt forskelligt. Man kan enten style den virkelig feminint eller sporty. Kjolen kan styles alt efter hvilket humør man er i.

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, på facebook og på instagram.

Men nu kommer vi til det vi alle har ventet på. Vi har simpelthen glædet os til at vise jer denne uges kjole frem. Så hold på hat og briller 😀

                                                   … Ugens style er FALLON kjolen …

Fallon

Denne uges style blev Fallon, da vi synes at den passer perfekt til vejret de kommende dage. Vi træder officielt ind i efteråret på fredag. Vi er dog ikke helt klar, til at give slip på den skønne summer-feeling. Vejret lover stadig solskin og høj temperatur, og der gør Fallon kjolen sig bare perfekt.

Fallon kjolen er af 100% silke, og er bare så vidunderlig at have på. Kjolen er let, og i sit see through materiale er den virkelig fin med en lang top indenunder. Kjolen er perfekt til det stadige varme vejr. Kjolens blomstrede mønster er utrolig feminint, og bliver brudt af et mere sporty udtryk igennem halsudskæringens og ærmekanternes stribede ribkant. Fallon kan styles både feminint med et par fine stilletter, eller mere sporty med et par sneakers. Kjolen kan styles alt efter hvilket humør man er i.

Fallon kjolen, samt vores andre styles kan du pre-ordre fra shoppen fra midt september. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *