Wednesday / Dressday

Wednesday / DressDay

Dominique pattern

Hej Piger,

 

Så blev det onsdag igen, og i ved jo hvad det betyder … Wednesday – Dress Day 😀

Som de fleste nok ved, så er det på fredag at vild med dans starter. En stor del af den danske befolkning vil sidde klar til at se alle parrene danse, inkl. os. Dog glæder vi os mest til at se alle de flotte kjoler 😀 Og i anledningen af, at vild med dans starter, har vi i denne uge ladet os inspirere. Vi er klar til en kanon danse uge, og vi har fundet den perfekte kjole hertil.

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, på facebook og på instagram

Men nu til det spændende. Det vi har ventet en heeeel uge på 😀 Ugens style. Vi har glædet os til at præsentere denne uges style. Så spænd sikkerhedsselen, for nu går det løs…

                                              … Ugens style er DOMINIQUE kjolen …

[ux_image id=”806″]

Dominique

Denne uges style er Dominique kjolen. Kjolen er af 100% silke, og falder utrolig flot når den er i bevægelse. Med sine sidelommer og snit er kjolen virkelig casual. Kjolen har flotte detaljer af fine overskæringen på front og bag. Derudover har ærmerne en virkelig fed detalje, med læg på skulderne. Kjolens grå farve og print, gør den perfekt til denne måneds efterårskjole.

Dominique kjolen er så flot og elegant i bevægelse, derfor har vi valgt den til at være denne uges style. Vi er klar til at danse med på fredag, når første program af vild med dans 2017 ruller over skærmen 🙂 Er du klar? Dominique kjolen kan du finde her på vores shop.

Husk at vores andre styles kan pre-ordres fra shoppen fra midt september. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag.

Husk at gør din onsdag speciel. Fejr onsdagen med os, og hop i din yndlingskjole. Bryd den kedelige hverdag WEDNESDAY IS DRESS DAY piger 😀

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *