Wednesday / Dressday

Wednesday / Dressday

.

Hej Piger,

Har I husket kjolen? Wednesday is dressday 😉

Brug hashtagget #wednesdaydressday og del din yndlingskjole med os.

Yes så blev det onsdag igen, og sågar den sidste her i september måned. Tiden flyver bare afsted, når man har noget at se frem til hver uge 😀 Fejr det feminine look og hop i en kjole. Gør dine onsdage til noget helt specielt 🙂

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, på facebook og på instagram.

Men inden vi byder oktober velkommen, vil vi lige takke september af med en super lækker kjole. Det kan godt være lidt svært de her dage at klæde sig på. Vejret er så uforudsigeligt, at man næsten føler at man oplever alle de 4 årstider på bare én dag.

Det er koldt om morgenen, lunt hen over middag, og så hælder vi lige tåge, sol og regn ned i gryden og rører godt rundt. 😀 Men fortvivl ej, for vi har the one and only, her taler vi om The dress klar til jer.

Vi er så klar til at præsentere denne uges kjole. Det er en kjole, som bare er perfekt, om enten det har lovet sol eller regn. Er i klar ? for det er vi.

                                                 … Ugens style er CLAUDIA kjolen …

Claudia

Denne uges style er Claudia. Claudia er en oversize skjorte kjole, hvilket gør den super behagelig at have på en hel dag. Kjolen har en længde der går til knæene, samt opsmøget ærmer, der er fastgjort af guldknapper. Derudover er der i begge sider slids. Kjolen er i sort, med et off-white futuristisk print. Claudia er perfekt hvad enten solen er fremme, eller om det regner. Du kan style Claudia med enten tights eller jeans, og hvis kulden melder sig, er den perfekt med en cardigan over. Kjolen, Claudia, kan du finde her på vores shop. 

Husk at du kan pre-ordre fra shoppen. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag.

Jeres, DressDayWednesday

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *