Wednesday / Dressday

Wednesday / Dress Day

Hej Piger,

Selvom efteråret bringer regn og hårde vinde, så vil wednesday – dress day ikke forsvinde ;D

Brug hashtagget #Wednesdaydressday og del din kjole med os.

Yes så blev det onsdag igen. Det er en dag vi hver uge ser frem til. Vi vil invitere jer til at hoppe med på bølgen, og gør onsdag til en speciel dag. Så er ugen også lidt lettere og sjovere at komme igennem, når man har noget at se frem til 😀 Det er meget simpelt – hver onsdag, tag en kjole på, og fejr det feminine look.

Husk at vi hver onsdag vil præsentere en ny kjole her på bloggen, facebook og instagram

Efteråret har ramt os. Er vi de eneste der synes at vi gik fra 20 til 13 grader over én nat? 😀 Vejrudsigten har lovet en masse regn, og vores soltimer forkortes så småt. Men men men… Det er også en tid, hvor man rigtig kan hygge, og slappe af med venner og familie. Så denne uge står i hyggens tegn 😀 Uges style er den perfekte kjole til at være sammen med familie eller venner – om man er hjemme, eller på cafe med veninderne.

Men nu til denne uges style. Vi håber at I har været lige så spændte som os, til at se hvilken kjolen vi valgt denne uge. Så lad os tælle ned 3, 2, 1 … Uno Dos DRESS

                                                 … Ugens style er AMANDA kjolen …

Amanda

Denne uges style er Amanda kjolen. Kjolen er af 100% silke, og er utrolig let og blød op mod ens hud. Kjolen er i en mørk navy farve med et fint blomstermotiv. De fine blomster gør kjolen utrolig feminin. Dog giver den stribede ribkant i halsudskæringen  og på ærmekanterne et mere sporty look. Kjolen kan styles med en top under, og enten med et par jeans eller tykke strømpebukser til. Amanda kjolen kan du finde her på vores shop. 

Vi er helt vilde med farverne på Amanda kjolen. Kjolen giver os den helt rigtige efterårs feeling som vi ønsker. Og den er såå skøn, at selvom det godt kan være hårdt at komme op om morgen, så er det lidt lettere når man ved at man skal have Amanda kjolen på.

Husk at du kan pre-ordre fra shoppen. Husk også at følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret.

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag.

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *