Wednesday / Dressday

Wednesday / DressDay

Hej Piger,

Som I nok husker, så er Wednesday Dress Day.

Brug hashtagget #Wednesdaydressday og del din kjole med os.

Denne uge har vi valgt at dedikere til sommeren, og dens sidste dage. Sommeren er ved at have nået sin afslutning, og det er ved at være sidste chance, hvis man vil ud at nyde varmen. Som de fleste nok ved, så har solen ikke været for gavmild i år, men vi har dog hørt, at vi i de kommende dage skulle være så heldige, at få lidt solskin.

Og hvis I ikke allerede ved det, så vil vi hver onsdag præsentere en ny style her på bloggen, på facebook og på instagram. Vi har i denne anledning en kjole til jer, som passer perfekt til vejret de kommende dage.  

Så hold godt fast, for vi er klar, og meget spændte på at vise jer, hvilken kjole vi har valgt, til at være denne uges style. Trommehvirvel… JOAN kjolen.

[ux_image id=”689″]

Joan Kjolen

Denne uges style er Joan kjolen, da den er perfekt til det danske sommervejr. Joan kjolen, som er af vævet 100% viskose, er både let og super blød i sit materiale, og gør sig derfor fantastisk til at være ude og nyde sommerens sidste dage. Kjolen er derudover i farven sort præget af blomster, og med sit romantiske design, gør Joan kjolen sig perfekt til sommerens sidste dage. Joan kjolen kan du finde her.

Et ekstra lille tip til at style Joan kjolen, til efteråret, der jo melder sig i næste uge, er at smutte i et par strik leggings sammen med Joan kjolen og en lækker vamset cardigan. Sådan bliver du klar til søndags café-turen til efteråret.

Husk også at det bliver muligt at pre-ordre fra shoppen fra midt september. I kan også følge med på facebook og instagram, hvor vi løbende vil holde jer opdateret med nye styles.

..Og det er sådan vi vil gå klædt i dag

Jeres, DressWeekly

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *