Wednesday / Dressday

Er du rar ved dig selv ?

Hvad siger du til dit spejlbillede?

”Hvor ser du bare godt ud i dag” – husker du at sige sådan til dig selv, inden du går ud ad døren om morgenen?

Det virker banalt, men helt ærligt, så er det rart! Hvorfor?

FORDI DU…

  • får et positivt ord med på vejen – og de fleste af os kan jo meget godt lide at få ros; måske vi ligefrem ranker ryggen lidt ekstra.
  • tvinger dig selv til at se på dig selv i et positivt lys; vi kan godt være lidt hårde ved os selv, men helt ærlig – du er jo cool og hot!
  • er uafhængig af andre; du må gerne rose dig selv. For ved du hvad – du er faktisk lækker og pisse sej!

Bum. Så er vi ligesom i gang, ikke?

Mit budskab til dig i dag er: Elsk din krop

Synes du, det er svært? Så har jeg lige et lille trick til dig: Tag din læbestift og skriv små positive bemærkning på dit spejl: ”Du er lækker” – eller brug farverige post-its. Formålet er helt enkelt, at du hver morgen, når du står og gør dig klar foran spejlet, bliver mindet om, at du ser godt ud. For det gør du!

Brug dine fordele

Jeg kan sige en masse med at ”skønhed kommer indefra”, men faktum er, at vi også gerne vil hjælpe vores fysiske look lidt på vej.

Uanset hvilken krop du har, er du smuk! Og du kan med helt enkle midler fremhæve dine fordele og former. Det er det, jeg giver dig gode råd om lige her på bloggen

Men JA – skønhed kommer også indefra. Et glimt i øjet og et selvsikkert smil – det er pissefedt. Og hvis du starter dagen med at sige noget godt til dig selv, så er du allerede godt i gang.

Elsk dig selv – og andre!

Undersøgelser viser, at vores selvværd påvirkes af de mennesker, der omgiver os og de forventninger vi har – enten bevidst eller ubevidst – til om disse mennesker synes om os.

Kilde: videnskab.dk

Derfor er min opfordring til dig! Spred lidt kærlighed på din vej. Giv en kompliment til en kvinde, du møder. Vi er alle pisse awesome uanset størrelsen på vores bryster, talje og bag.

Kærlig hilsen Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *