GRATIS FRAGT V. 399 KR.   |   1-3 DAGES LEVERING

search-icon
dresslab-logo
BLOGOM OSSPØRGSMÅL
cart-icon
search-icon
cart-icon

HISTORIEN OM OS

Hos DressLab er vi 100% dedikerede til kjoler

Vi er vilde med kjoler. Med dem kan man nemlig skabe det mest iøjnefaldende, fantastiske og personlige look, der både understreger din figur og definerer din personlighed.

Flere kvinder i kjoler

Mit navn er Helle Luplau og jeg startede DressLab tilbage i 2018. Min mission er, at få flere kvinder til at klæde sig i kjoler, både til fest - men i særdeleshed også til hverdag 👗.

Jeg elsker selv kjoler, fordi jeg føler mig feminin i dem, og jeg synes det giver mig noget kant. Dette vil jeg gerne føre videre, til andre skønne kvinder, som jer derude! 🥰.

I hele min karriere (+25 år) har jeg arbejdet i tekstilbranchen, så jeg ved MEGET om kvaliteter, prints, snit, konstruktion, forarbejdning - you name it 😉.

I de 4 år DressLab har eksisteret, har vi haft mere end 5.000 glade kunder i vores showroom i Silkeborg. Mere end 7.000 kvinder har taget vores kjoletest og mere end 1.400 kvinder, har gennemført vores kjolekursus 🤩.

Det er derfor jeg kalder mig kjolespecialist 🤓.

En lille bonus:

Udover “mit DressLab” har jeg 4 dejlige børn, en skøn kæreste, elsker fart over feltet; cykler Mountain bike, dyrker Heat træning og svømmer… (plus self alt der indebærer rosé) 🧡🤪🥂.

Helle Luplau

Indehaver af Dresslab