Design trends

Læder og skind til alle ugens dage

Efteråret har så sandligt meldt sin ankomst.
Men som kjoleentusiaster, er efteråret også forbundet med en kendsgerning. Nemlig at vi er nødsaget til at kigge os omkring, efter de ting som hjælper os bedst i kulden. Så vi forsat kan gå i kjoler hele året.

Læder har derfor gjort sit store indtræf og har vundet hjertet på mange kjoleelskere, som har taget materialet til sig. Undrer du dig hvorfor? Så forsæt med at læse👇🏼 Så skal jeg fortælle dig det!

Ikke kun til motorcykelister

Sidder du nu og forbinder læder med at være noget man bruger, hvis man vil opnå et råt look? Så vil jeg give ret – men kun til dels. For læder er et alsidigt og eksklusivt materiale. Det er ikke bare råt. Det er også gået hen og er blevet til noget klassisk, minimalistisk eller noget helt neutralt. Det handler om designet, farven og din styling. For med grove lynlåse og kviltede paneler, så bliver en skindjakke til en rå motorcykeljakke. Men er den uden revers og med indsnit i taljen, så kan den pludselig være elegant og feminin.

Derfor kan skindstyles, om det er bukser, leggings, jakker eller noget helt fjerde, sættes sammen med alt i din garderobe. Særligt: dine kjoler 👗😄
Det kræver bare et tidsløst design. Og med hvad jeg skal til at fortælle dig, så vil du også forstå hvorfor du skal overveje at få noget læder ind i din basisgarderobe med det samme.

Eksklusivt luksus – til dine mange, kommende år

For ud over at være alsidigt, så er læder et luksuriøst naturmateriale, der bare holder i årevis. Det ligger, rigtigt nok, til den dyre side at erhverve sig en jakke eller et par leggings. Og så bare for at gå i kjoler i vinterhalvåret!? Men modsat et par jeans, der over tid slides i lårene og en efterårsjakke, med de dér irriterende græspletter som ikke vil gå af i vask, så er skind slidstærkt, åndbart og vil tjene sit værd hjem igen over de næste, mange år.

Både i overgangssæsoner som forår og efterår. Men især i det ekstra hårde vejr vi oplever i vinterhalvåret, så er læder det ekstra lag du vil få gavn af, når strømpebukser eller cowboyjakken står af. Jeg vil måske endda udfordre dig lidt og spørge hvor meget du bruger/har brugt på streamingtjenester, en to-go latté eller mad udefra i løbet af året? For hvis man sætter det op imod de tre år som mine egne skindbukser har holdt ind til videre, så går det faktisk op.

Hvor skal du starte?

Så måske er det tid til at overveje at få nogle læderstyles ind i din basisgarderobe. Så ender du aldrig igen i en tøjkrise når det kommer til dine kjoler, til hverdag eller til fest? Jeg har to gode bud til dig her:

læder-leggings-soho-soft-rebels

Soho fra Soft Rebels er det bedste fra begge verdener: læderbukser med lynlås i siden af det fineste, smørbløde lammeskind og tætsiddende leggings med masser af stræk. Ja, man skulle næsten tro at man hørte forkert, men lammeskindet er faktisk tilført stræk på bagsiden. De er simple og komfortable og så absolut eksklusive og luksuriøse – og så passer de, ligesom et par ganske almindelige leggings, til alle dine kjoler. Med Soho har du bare et par skindbukser der slår til, hvor almindelige leggings ikke kan hjælpe dig: til fest og i koldt vejr.

shop-skind-leggings-her

læder-jakke-sophia-yas

Sophie fra YAS er læderjakken med et fint og nedtonet tag på en bikerjakke, der stadig er en feminin én af slagsen. Med det udskårede revers, sidelomme og sølvlynlåse, er de typiske bikerdetaljer holdt på et minimum og samtidig opvejet af figursyningen. Den har derfor en flot balance mellem det rå, det feminine og det klassiske. Med Sophie har du derfor en læderjakke af smidigt gedeskind, som du kan tage med dig i mange retninger rent stylingmæssigt, men som også går til alle de forskellige designs du allerede har hængende.

shop-læder-jakke-her

Følg DressLab på Facebook og Instagram:
DressLab FacebookDressLab Instagram

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *