Wednesday / Dressday

Kan man kun gå i kjole til fest ?

Tips & Tricks til at dresse op og ned!

3 uundværlige råd til styling, så du både kan bruge din kjole til de mange kommende fester, men også til hverdag, så den ikke skal hænge i skabet og samle støv.

Med disse styling tips, er du sikker på, at samme kjole vil få helt nyt liv og et anderledes look!
1. Styling med Accessories 
Med accessories kan du ‘dresse’ din kjole op og ned på en meget simpel måde. Skal du bruge kjolen til en festlig begivenhed, kan du style den med store øreringe, en farverig taske eller et hårbånd eller armbånd med pelskvast. Skal du bruge kjolen til hverdag, skal du sørge for at bruge neutrale accessories, omvendt af hvad du vil bruge til at style dit fest outfit.

2. Vælg de rigtige sko 
Det helt rigtige skovalg, kan gøre underværker til dit hverdags- og fest outfit. Klassisk, kan du vælge de høje stiletter eller støvler til din kjole, når du skal til fest, men vælg gerne nogle med moderne komplementære farver. Til hverdag kan du bruge nogle fede sneaks, eller dine sorte hverdagsstøvler.

3. Styling af din frisure 
Det er nemt at ‘dresse’ din kjole op eller ned ved, at style din frisure på den helt rigtige måde – om du har kort eller langt hår. For begge typer er krøller og wave looket oplagt til de kommende festlige begivenheder. Til hverdag kan du style din frisure med det ‘glatte look’, fletninger eller en casual “knold”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *