Wednesday / Dressday

Julefrokostkjolen – 5 tips her

Julefrokostkjolen
– De 5 største tendenser i 2018

Sæsonen for årets julefrokoster nærmer sig, og måske du allerede er begyndt at overveje dit nye julefrokostoutfit. Heldigvis er kjoletendenserne denne vinter helt perfekte til sæsonens festligheder.

Læs med her, hvor vi lister de 5 største tendenser for årets julefrokostkjoler.

1. Den løse
Vil du kunne bevæge dig rundt uden at tænke over den klassiske ‘oppustede mave’, så er den løse model lige noget for dig. Vælg den løse kjole i en kort model, hvis du vil vise dine smukke ben frem, eller vælg den lange model, hvis du er mere til galla-glamour.

2. Tætsiddende glamour
Hvilken tid passer bedre end denne til, at blive ballets dronning i en smuk tætsiddende kjole?. Den tætsiddende model sørger både for ekstra lange ben samt en flot sexet silhuet.

3. Blonden
En klassiker er uden tvivl blonden, som du med sikkerhed kan vælge, hvis du vil være elegant og stilren til julefrokosten. Om det er en ren blondekjole, eller blot få blondedetaljer, så går du bestemt ikke galt i byen her.

4. Sparkles
Bliv en stjerne til julefrokosten med de mest glitrende kjoler. Om du er til glitter & glimmer, guld eller sølv, så er denne trend for dig, der gerne vil lyse hele dansegulvet op.

5. Røde nuancer
De røde nuancer hitter endnu engang til årets festsæson. Skab det ultimative julefrokoslook med den knaldrøde kjole eller afdæmp looket med nedtonede rødlige nuancer, blondedetaljer eller mønstre, hvis du ikke er interesseret i blive aftens helt store midtpunkt.

How to style it?
Skal du til julefrokoster med både arbejdspladsen, venner og familie?, og vil du gerne vælge en julefrokostkjole, der kan bruges til dem alle?, så handler det om at skabe forskellige styles med samme kjole, ved hjælp af f.eks. sko og accessoires.

Med et par glamourøse stiletter kan du pifte din kjole ekstra op, men med et par fede boots, kan du skabe et lækkert råt look. Fuldend dit julefrokostoutfit med smukke accessoires, som i denne sæson peger mod flotte øreringe. Vælg forskellig stil og størrelse for, at give julefrokostkjolen et nyt look hver gang.

-> Med disse tips i baghovedet kan du skabe den styling, der passer bedst til hver enkelte julefrokost, men som bonus kan du også bruge disse tips til, at style kjole til hverdagsbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *