Wednesday / Dressday

Den største trend lige nu

AZTEC er MEGA POPULÆRT

Hvis ikke allerede du har set den her trend flere gange i denne her sæson, ja så er du virkelig gået glip af et kæmpe MUST-HAVE-ITEM

Hvor stammer AZTEC printet fra:

Aztec printet (tribal prints) har baggrund i den mexikanske mytologi, og aztec-inspirerede allover prints, er en trend, der er tilbagevendende hver 3. eller 4. år.

Aztec print er typisk et grafisk print bestående af geometriske figurer, sat sammen i en skøn harmoni. Ofte er Aztec også meget farverigt – sådan er det også den her gang.

Dog er de fleste trends inspireret af den øvrige mode,og denne trend er ingen undtagelse. Så DERFOR er den nuværende aztec trend begrænset af 2-3 farver i kombination.

Styling tips til AZTEC

  • Pas på med accessories, der larmer for meget
  • Brug hellere afdæmpede smykker – evt. en lang halskæde eller et enkelt armbånd
  • Når det kommer til sko, skal du vælge en basic sandal eller et par sneakers – helst i ensfarvet, der passer til din kjole
  • Brug din Aztec kjole med jeans eller skindleggings under til efteråret – aztec printet fortsætter nemlig ind i efteråret…..

Den blødeste kjole er fra DEFINE:

Define AZTEC kjolen er nemlig i 100% viscose, og er blød som smør at gå med. Viscose er et naturfiber, og du sveder derfor ikke i det, og så falder det bare super flot. Er du i tvivl om du skal ha’ sådan en smuksak her? Nej, vel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *